Find din rigtige højskole

Højskoleophold

Find den højskole, der giver mening for dig!

Et højskoleophold er en intens opdagelsesrejse ind i dig selv. Det er en tid, hvor du vil suge viden, nye ídéer og tanker til dig som aldrig før, og samtidig vil du møde mennesker, der måske bliver dit livs bedste venner. Du bliver altså en del af et intenst og nært miljø, hvor du bliver set og anerkendt som den du er.

Omdrejningspunktet for dit højskoleophold er din udvikling og din videre færd i verden. Opholdet vil give dig et helt nyt udsyn både i forhold til det du fremtidigt ønsker at beskæftige dig med, men også på det samfund, der omgiver dig. Det er derfor vigtigt, at du finder den helt rigtige højskole for dig.

I Danmark findes der knap 70 højskoler, hvor grundstenen kan være alt fra den klassiske grundtvigske højskoletilgang til kunst og teater eller livsstil og idræt. Mulighederne er mange og valget er ene og alene dit.

Tag derfor vores test her og bliv klogere på, hvilket højskoleforløb, der kunne være lige dig!

Senest opdateret: 25 apr 2017


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide