Hvordan kan jeg læse en bachelor i design i udlandet?

02 feb 2012
SPØRGSMÅL
hej :) jeg har en gl. uddannelse 1986 fra Skolen f. Brugskunst (nu DK`s Designskole) den var IKKE godkendt som akademisk udd. på dette tidspunkt hvilket gør at jeg kan få su til en bachelor. Derfor påbegyndte jeg en sådan på KEA "sustainable fashion" her i august 2011. Uddannelsen viste sig dog hurtigt ikke at leve op til mine forventninger og derfor afbrød jeg studiet hurtigt. Jeg ønsker nemlig fortsat at koble en "beklædningsdesigner" udd. på min gl. tekstilformgiver udd. da de vil komplementere hinanden smukt!
Nu vil jeg gerne vide (jeres link til liste over godkendte udenlandske skoler virker ikke!) om designskolen i Marbella (som siger de gerne vil have mig) er godkendt som BACHELOR udd. og om jeg som voksen vil kunne søge UDENLANDSTIPENDIUM? Jeg kan se udgifterne overstiger en alm. SU.
På forhånd tak
Sunna Blædel, formgiver

Svar:

14 mar 2014

Hej Sunna

Her kan du læse om designuddannelser i udlandet. Marbella Design Academy udbyder en designuddannelse på bachelor niveau, og du får 180 ECTS under de 3 år du studerer. Derfor svarer designuddannelsen til en bacheloruddannelse. Du kan kontakte Marbella Design Academy her og høre mere om niveauet på uddannelsen og hvordan du søger udlandsstipendieum.

Her kan du også finde information om udlandsstipendium. Jeg håber, du kan bruge informationen, så du kan få en bacheloruddannelse, som passer dig.

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide