Dansk og engelsk uddannelser

18 jan 2012
SPØRGSMÅL
Hej! Jeg hedder Kammammii Olsen og arbejder som tolk/oversætter i Retten i Grønland, jeg har besvær med at oversætte avanceret sprog fra Dansk til Grønlandsk, der bruges også meget kancellesprog i dom og retsbøger, derfor har jeg tænkt på om jeg kan studere dansk evt. måske også engelsk sprog, helst støtteberettiget hvis der var muligheder. Jeg vil helst studere istedet for at have fjernundervisning, fordi jeg synes det ville være bedre for mig. Hvis jeg ikke var støtteberettiget, så vil jeg prøve på at søge støtte fra selvstyret i Grønland eller måske til fonde og legater hvis der var muligheder. Hvad kan i anbefale? mvh. Bente Kammammii Olsen

Svar:

Hej Bente

Det lyder som et spændende job. Skal du studere i Danmark eller Grønland? Her kan du se en oversigt over dansk som enkeltfag og som videregående uddannelse. Her kan du se en oversigt over engelsk som enkeltfag og videregående uddannelse. Du kan kontakte skolerne og høre, om du kan få SU når du bor i Grønland. Du kan jo også læse via fjernundervisning, og her kan du se engelsk uddannelser via fjernundervisning og dansk uddannelser via fjernundervisning.

Held og lykke med det,

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide