Pris for BA i indretningsdesign i Spanien

07 aug 2013
SPØRGSMÅL
Hej ! - Jeg har kigget meget på en uddannelse som indretnings arkitekt i byen Marbella I spanien, jeg synes at det lyder super fedt. Til gengæld synes jeg at deres hjemmeside er meget rodet, og jeg kan slet ikke finde ud af hvad det kommer til at koste mig at tage uddannelsen.
Kan du hjælpe mig?

Svar:

12 aug 2013

Hej Signe

Tak for din henvendelse. Der er optagelse på bacheloruddannelsen i indretningsdesign to gange om året med studiestart i henholdsvis september og januar. For at blive optaget skal du have en gymnasiel eksamen eller tilsvarende og bestå en IELTS sprogtest i løbet af dit første semester på uddannelsen senest. I den forbindelse kan du få gratis engelsk lektioner ved Marbella Design Academy.

Mens du går på uddannelsen er der en årlig studieafgift på 9700 euro. Derudover skal du det første år betale en registreringsafgift på 500 euro. Afgifterne kan ikke refunderes, men du kan blive overflyttet til et andet semester eller studieår såvel som en anden linje.

Du kan enten betale studieafgiften i tre rater per år eller på en gang. Betaler du hele studieafgiften med det samme inden for fristen får du en rabat på 5 %. Derudover er det muligt at søge om et legat, der dækker 30 % af studieafgiften, hvis du søger inden 1. august ved studiestart i september eller 1. november ved studiestart i januar.

Jeg håber, at dette bringer dig lidt videre. Hvis du har brug for mere information, kan du også komme direkte i kontakte med studievejledningen ved Marbella Design Academy ved at udfylde formularen nederst på siden.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum.dk 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide