Vis studentum.dk som: Mobile

Mød en studerende i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier

Kandidat i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier
  • Cecilie
  • Roskilde Universitet
  • Varighed: 2 år


Hvad handler uddannelsen om?

Kandidaten i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier er en blanding af flere ting, men overordnet skal den give mig som kommende cand-comm’er en kuffert fuld af teorier, metoder og værktøjer, så jeg i fremtiden kan arbejde strategisk med kommunikation i organisationer. Samtidig er den med på bølgen med nye og digitale medier, som i den grad er forudset til at blive en af de vigtigste platforme i fremtiden. 


Hvorfor valgte du at starte på uddannelsen i Strategisk Kommunikation og Digitale medier?

Jeg valgte at starte her, fordi uddannelsen udbyder lige præcis det, som jeg synes er interessant, og det som jeg gerne vil arbejde med i fremtiden.


Hvordan er uddannelsen i Strategisk Kommunikation og Digitale medier opbygget?

Den er bygget sådan op, at man har 2-3 fag pr. semester + et problemorienteret projekt, hvilket er enormt spændende, for der får man virkelig mulighed for at gå i dybden med spændende og relevante emner, hvor man kan bruge de teorier og metoder, som man lærer om i fagene.


Hvorfor valgte du Roskilde Universitet som uddannelsesinstitution?

Fordi de havde lige netop den uddannelse, som jeg ville have. Jeg har allerede taget min bachelor på RUC og jeg har været rigtig glad for denne, så derfor valgte jeg også at tage min kandidat her.

Hvad er de tre bedste ting ved din uddannelse?

  1. Udbyttet
  2. Dedikationen
  3. Alsidigheden.

Hvad kan være udfordrende ved uddannelsen?

Det kan godt være lidt besværligt med afstanden, da jeg f.eks. bor inde i byen, og universitet ligger i Roskilde. Men det er noget jeg får til at fungere, for jeg kunne ikke se mig tage en anden kandidat end denne. Hvis man er motiveret og glad for sin uddannelse, så er den ekstra transporttid ikke slem.

Mange kan også have nogle fordomme om RUC som uddannelsesinsitution, og jeg havde da også en teori om, hvordan her var. Men nu har jeg både taget min bachelor her og er i gang med min kandidat, og jeg er ikke mindre end ovenud tilfreds med, hvordan det har været og er at studere her.


Har du nogle gode råd til andre, der overvejer at gå samme vej som dig?

Gør det! Det er virkelig fedt! Man lærer en masse nye mennesker at kende, og man bliver endnu mere inspireret til at løse kommunikative og organisatoriske problematikker og projektarbejde, da det er et kæmpe fokus på uddannelsen.


Hvad er dine fremtidsdrømme, når du er færdiguddannet?

Jeg kunne godt tænke mig at sidde i et mediehus eller eventbureau med både kommunikation og markedsføring.

Vil du vide mere om dine job og lønmuligheder med en uddannelse inden for kommunikation og medier? Tjek vores job og løn sektion!

Klik for job og løn
Find uddannelser inden for kommunikation og medier

Senest opdateret: 11 nov 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 13-10-2016

Karriereguide: Pædagogik og psykologi

Vil du arbejde med mennesker? Så kan en uddannelse til fx pædagog, lærer eller psykolog være noget for dig.Selvom uddannelserne er forskellige, har jobs inden for dette område det til fælles, at du skal have lyst til at være sammen med andre mennesker - både børn og voksne - og arbejde tæt sammen med dem.

Læs mere
Sidst opdateret 01-07-2019

Annika valgte HD i stedet for bacheloren: “Det, du lærer i dag, kan du bruge i morgen”

Annika Borbye Omraninejhad kom skævt ind på studielivet i gymnasiet, men tog revanche på CBS’ HD-uddannelse, hvor hun kunne studere, mens hun gjorde karriere.

Læs mere
Sidst opdateret 09-04-2019

Den fleksible ungdomsuddannelse: Hf online

Går du og overvejer om du skal tage en ungdomsuddannelse, og har du drømme om at studere videre?

Læs mere
Sidst opdateret 21-03-2019

Kom bagom Roskilde Festival Højskole

Roskilde Festival Højskole er Danmarks nyeste højskole, og ligger solidt forankret i sweet-spottet mellem Roskilde Festivalpladsen og Roskilde by. Læs om skolen lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-11-2018

Læs jura i England

Det engelske retssystem er verdenskendt - og ligger til grund for meget af den verdensomspændende handel, der går igennem London. Du kan i England læse en jura bacheloruddannelse på universitetet - eller tage en intensiv law-conversion degree.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Investér i dig selv med en Pilatesuddannelse

Pilates er ikke en særlig kendt uddannelse i Danmark, men I andre dele af verden bliver Pilatesuddannelsen sidestillet med andre fysiske uddannelser. Nu er der dog en ny spiller på banen. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-06-2020

Kickstart din karriere på 5 uger

Bliv klar til at komme ud i erhvervslivet på 5 uger, for dig der har en STX, HTX eller HF bag dig. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-12-2019

Seks uddannelser der hitter i kvote 2

Mangler du gennemsnittet for at komme igennem nåleøjet til drømmeuddannelsen? Eller er kvote 1 ikke en mulighed, fordi du ikke gik på gymnasiet? Vi guider dig til de 6 mest populære uddannelser i kvote 2. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-05-2016

GMAT - trin for trin

Drømmer du om at studere business på kandidatniveau på nogle af verdens førende universiteter og business schools? Eller overvejer du måske en MBA? Så er der en god chance for, at GMAT testen står imellem dig og din drømmeuddannelse. Her guider vi dig igennem testen fra tilmelding til test score.

Læs mere
Sidst opdateret 28-05-2020

Væddemål og gåpåmod førte til drømmejob og business uddannelse

Christian Martin droppede sociale medier, byture og studiefravær i et år. Siden da har han stykket en karriere sammen via forskellige jobs og relevante uddannelser. Christian Martin har fået sit drømmejob hos Fitnessguru. Han har altid været aktiv sportsudøver og interesseret sig for det sunde liv – også når det handler om det, vi putter i munden.
Læs mere
Sidst opdateret 07-11-2019

Karriere inden for psykologi og terapi

Hvordan bliver man psykolog? I denne karriereguide bliver du klog på, hvilke muligheder der er for dig, som drømmer om en uddannelse og karriere inden for psykologi og terapi fra autoriseret psykolog til certificeret parterapeut. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-01-2016

Overvejer du at studere i udlandet?

Et studieophold i udlandet giver dig personlig og faglig ballast, som åbner døre i din fremtidige karriere. Vi giver dig her seks gode grunde til, at du skal gribe chancen og tage til udlandet i din studietid. Er du nervøs for at komme afsted? "But what if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?" - Der er ingen grund til ikke at springe ud i det!

Læs mere
Sidst opdateret 30-07-2020

Hvad er ECTS, og hvordan bruger du dem?

Som studerende eller studiesøgende er du nok stødt på de fire bogstaver: ECTS.Men hvad betyder de egentlig, og hvad skal du vide om ECTS i forhold til din uddannelse? Kort fortalt er ECTS som byggesten, du sætter sammen til en hel uddannelse. 60 ECTS svarer til et års fuldtidsstudier.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2017

SOSU Skills i Hovedstaden

Velkommen til Copenhagen Skills 2016. Mød her social- og sundhedsassistenteleverne Tim Christensen og Kia Gazt. De er i de regionale mesterskaber i SOSU Skills i dag.

Læs mere
Sidst opdateret 27-03-2020

Oscar Lindhardt: Fra model til HD-uddannelse og godt job

Læs om Oscar, der tog til Asien som model, kom hjem efter seks måneder, fandt et godt job og om tre år er han færdig med sin HD-uddannelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 11-06-2020

Uddannelsesguide - Studievalg i 3 trin

Sidder du med et indtryk af, at det er umuligt at finde en uddannelse, der både interesserer dig og giver adgang til en karriere med spændende opgaver og høj løn? Så er du ikke alene. Men denne guide får tre trin til, hvordan du træffer det rigtige valg af studie. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2020

Mød en zoneterapi-studerende

Sarah valgte at studere på Den Danske Zoneterapeutskole, da hun fandt skolen og undervisningen kompetent, professionel og troværdig. I interviewet fortæller hun om sin uddannelse, livet på skolen og giver dig, der drømmer om at blive zoneterapeut et par gode råd med på vejen!

Læs mere
Sidst opdateret 07-11-2019

Svar på optagelse

Vi guider dig her til, hvad der sker, når du får svar om optagelse på dit drømmestudie.

Læs mere
Sidst opdateret 26-10-2015

Copenhagen skills 2015

Boren og banken blander sig med tusindvis af stemmer, og bliver til et virvar af lyde. Velkommen til Copenhagen Skills! Studentum var med, da elever i 8.-10. klasse tog til uddannelsesmesse for at bruge alle sanserne i jagten på det rigtige uddannelsesvalg.

Læs mere
Sidst opdateret 21-08-2015

Erhvervsakademi eller akademiudd.?

Har du tænkt over, hvad forskellen på en erhvervsakademiuudannelse og en akademiuddannelse er? Og hvilken en af dem passer bedst til dine behov og ønsker? Få et lynhurtigt overblik over de to uddannelsestyper, og hvordan de skiller sig ud fra hinanden. 

Læs mere