Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Sikkerhedsstyrelsen

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det er at arbejde for Sikkerhedsstyrelsen? Få svaret her, hvor 2 medarbejdere giver et indblik i deres hverdag og primære arbejdsopgaver.

Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen – En moderne, serviceorienteret og digital styrelse


Hvem er Sikkerhedsstyrelsen? 

Sikkerhedsstyrelsen er en moderne styrelse under Erhvervsministeriet. Vores mål er at gøre sikkerhed ukompliceret. Vi bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i – og et trygt land at være forbruger i. Det gør vi blandt andet ved at sikre, at der på det sikkerhedstekniske område er moderne og tidssvarende regler og ved at vejlede, informere og udføre kontrol.

Vi arbejder med mange forskellige og udfordrende opgaver på vores myndighedsområde. Blandt andet dækker vi teknisk sikkerhed inden for el, gas, vvs, kloak, fyrværkeri og produktsikkerhed. Derfor lægger vi også vægt på at ansætte fagligt dygtige medarbejdere, som befinder sig godt i krydsfeltet mellem teknik, jura og politik.

Som medarbejder i Sikkerhedsstyrelsen kommer du til at indgå i et ambitiøst og professionelt arbejdsmiljø med kolleger, der har vidt forskellige fagligheder, og som også har det rigtig sjovt sammen.

Hvad kan du forvente af os?

Du kan se frem til en dagligdag blandt cirka 140 dygtige og alsidige kolleger og ledere. Det er sjovt og fagligt udfordrende, og vi møder hinanden med godt humør i en meningsfyldt og spændende hverdag. Vi er i fuld gang med digital omstilling – og vi udvikler medarbejderne til at arbejde moderne, digitalt og serviceorienteret. Så du kan forvente, at vi vil tage dig med på en spændende forandringsrejse.

Mød 2 medarbejdere fra Sikkerhedsstyrelsen


Annoncer