Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød POWERCARE

Udforsk dine karrieremuligheder hos POWERCARE, og mød 3 af virksomhedens medarbejdere, der her giver dig et indblik i deres arbejdsopgaver.

POWERCARE - Danmarks største sundhedsfaglige vikarbureau

POWERCARE er et af Danmarks største sundhedsfaglige vikar- og rekrutteringsbureauer, der dagligt leverer fagkompetente og erfarne vikarer til sundhedssektoren i hele Skandinavien.

Vi dækker akutte vagter, korte og lange vikariater både hurtigt, effektivt og ansvarligt til vores kunder, som tæller både danske plejehjem og hjemmepleje samt hospitaler i Danmark og de øvrige nordiske lande.

POWERCARE som arbejdsplads

For at sikre, at vores kunder får de bedst kvalificerede vikarer, har en stor del af vores medarbejdere sundhedsfaglige uddannelser. Vi har blandt andet sygeplejersker, jordemødre og social- og sundhedsassistenter ansat. De kender kundernes hverdag og anvender deres faglige baggrund og erfaring til at finde det perfekte match mellem kunder og vikarer. Vi har også medarbejdere med akademiske og administrative baggrunde, samt medarbejdere der er under uddannelse.

Virksomhedens værdier om et højt serviceniveau, trivsel og åbenhed er med til at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. POWERCARE er en arbejdsplads med en flad struktur, men med højt til loftet, og hvor der er store muligheder for at præge sit eget job.

Mød 3 medarbejdere fra POWERCARE


Annoncer