Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Benjamin Media

Få indblik i hverdagen hos det danske forlag Benjamin Media. Mød også tre af virksomhedens medarbejdere, og hør om deres arbejdsopgaver.

Benjamin Media

Benjamin Media - Et dynamisk og ungt mediehus

Benjamin Media er et dansk forlag, grundlagt i 1987. Benjamin Media er ejet af Bonnier Publications og er en del af Bonnier-koncernen. Benjamin Media udgiver en lang række magasiner, blandt andre BO BEDRE, Costume, Bil Magasinet og Bolig Magasinet. Benjamin Media har en vision om altid at være hurtige og klar til at møde brugerne, hvor de er.

Vil du være en del af holdet?

Benjamin Media er en ung og dynamisk virksomhed i vækst. Vi vægter engagement og godt humør højt. Vi arbejder i et uformelt og meget ungt miljø, hvor tingene ofte går rigtigt stærkt. 

Vores værdigrundlag, Benjamin recepten, er skabt af medarbejderne på Benjamin, det er værdier vi alle lever op til. Medarbejderne på Benjamin Media er en blandet flok med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, lige fra journalister og AD’er til alverdens andre multitalenter. Fælles for os alle er, at vi brænder for vores arbejde, vi hjælper hinanden, og vi giver den gerne en ekstra tand for at nå målet.

Mød 3 medarbejdere fra Benjamin MediaAnnoncer