Vis studentum.dk som: Mobile

Mød BabySam

Karriere hos BabySam

BabySam - Danmarks største kæde for babyudstyr

BabySam er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr med et landsdækkende netværk på 33 detailbutikker samt institutionssalg og webshop. Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. Med mere end 45 års erfaring i rådgivning om babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.

Vi ansætter derfor kun branchens bedste og stiller høje krav til vores medarbejdere. Vi sørger blandt andet for, at alle vores medarbejdere er certificeret i barnevogne og autostole for at kunne give vores kunder den bedste service og rådgivning. Gennem god oplæring og løbende træning sikrer vi, at vores medarbejdere hele tiden udvikler sig. Vi vil være de bedste og det forventer vi, at vores medarbejdere stræber efter hver eneste dag, når de har kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi løser kundens problem og samler på glade kunder og medarbejdere

Som en del af teamet i BabySam oplever man en kultur, hvor vi sætter kunden i centrum, vi arbejder hårdt, men vi har det også sjovt samtidig. Det har vi fordi, at vi alle sammen brænder for det samme; vi vil give børn en tryg og god start på livet.

Mød 6 medarbejdere fra BabySam

Senest opdateret: 07 nov 2019