Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Amero

Mød IT-virksomheden Amero og hør om dine karrieremuligheder i virksomheden. Mød også 2 medarbejdere fra Amero og få et indblik i deres arbejdsopgaver.

Amero

Amero – Simple og brugervenlige POS-løsninger


Amero er en IT-virksomhed i Aarhus, der leverer moderne og brugervenlige kassesystemer der simplificerer, integrerer og automatiserer forretninger og oplevelser.

Amero er en vækstvirksomhed, der fik deres første Gazellepris i 2019, og som ønsker at fortsætte væksten ved at skabe forandringer der overgår folks forventninger og levere verdensklasse kundeservice. Det gør de ved at agere som ét team, for det er som ét team, at de lykkes og gør en forskel. Samtidig står Amero for, at livet er andet end arbejde. Når de er på arbejde, gør de deres bedste, og når de holder fri, holder de fri.

Amero ønsker at uddanne og udvikle unge mennesker, og de har derfor løbende praktikanter og elever, og de er generelt åbne for at ansætte nyuddannede.

Udover spændende karriere- og udviklingsmuligheder har Amero det enhver moderne virksomhed skal have: Frokostordning, pension, sundhedsforsikring og generelt gode rammer for deres medarbejdere.

Mød 2 medarbejdere fra Amero


Annoncer