Jonas Myhlius, Salgskonsulent, Amero

Jonas arbejder hos Amero ApS som salgskonsulent, hvor hans primære arbejdsopgaver er at tale med mulige kunder/leads og eksisterende kunder.

Amero
Jonas
  • Jonas Myhlius
  • Salgskonsulent
  • Salgselev

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder hos Amero ApS, som er POS leverandører til alle slags brancher i Danmark. Som salgselev består min hverdag hovedsageligt at tale med mulige kunder/leads og eksisterende kunder. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er altid super spændende at tale med mulige leads, som har henvendt sig hos os angående et kassesystemsløsning. Man møder aldrig to der er helt identiske, og det gør jeg har en arbejdsplads der byder på lærerige oplevelser og udfordringer dagligt. Udfordringer som, hvordan løser jeg eller afdækker bedst muligt denne kundes behov? Det gør det altid er spændende og lærerigt at gå på arbejde i Amero.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som salgselev har vi nogle forløb i skolen ca. én gang om måneden. De forløb afdækker mere eller mindre alle forløb for en sælger. Om det er økonomisk, kunderejser eller kommunikation. Det er super fedt at kunne tage på skoleforløb og lærer noget nyt, man kan bruge i praksis på sin arbejdsplads.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Amero?

Der er selvfølgelig flere vigtige ting, men skal jeg vælge 3 af de vigtigste ville det nok være følgende: 

    1. Kommunikation og processen/metoden bag.
    2. Motivation og godt humør.
    3. Kulturen. 

Hvorfor er Amero en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Amero er en attraktiv arbejdsplads pga. virksomheden moderne kultur. En frihed-under-ansvar kultur giver dig muligheden for at lærer nye ting på din helt egen måde. Hvordan arbejder du bedst? Hvordan optimerer du bedst selv din hverdag? 
Amero er også en travl virksomhed i vækst og det gør selvfølgelig det hele lidt sjovere. Der sker noget og man bliver udfordret på flere parametre og mere kan man vel ikke rigtig ønske sig som en elev, der gerne vil udvikle sig og have en masse erfaring. 

Læs mere om Amero

Mød andre kandidater fra Amero


Annoncer