Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød AART architects

Mød AART architects, der bidrager vi til at udvikle byer og bygninger i hele Skandinavien. Her kan du også møde nogle af virksomhedens medarbejdere og få et indblik i hverdagen.

AART Architects

AART architects - Vi skaber en verden af muligheder 

AART architects er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder med 150 dedikerede mennesker fordelt på kontorer i København, Aarhus og Oslo. Herfra bidrager vi til at udvikle byer og bygninger i hele Skandinavien. For byer og bygninger er nogle af de mest kraftfulde drivere for at berige og bevæge det samfund, vi alle er en del af. 

Ligesom vi sætter en ære i at udvikle verden omkring os, sætter vi også en ære at udvikle vores eget faglige fællesskab. Så uanset, hvor du starter din karriere hos os – om det er i Aarhus, København eller Oslo – så vil du møde lige så fantastiske og forskellige kollegaer, som i den verden, vi arbejder for at berige og bevæge. Alle sammen brænder vi for at gøre en forskel, være på forkant af vores felt og løfte hinanden i fællesskab. Læg dertil, at vi giver dig karrieremuligheder i hele Skandinavien. Vi giver dig mulighed for at udvide din horisont og prøve kræfter med højt profilerede projekter på tværs af de skandinaviske lande.

Lyder det interessant? Så læs mere i interviewene herunder eller gå på opdagelse på vores hjemmeside.

Mød 2 medarbejdere fra AART architects


Annoncer