Vis studentum.dk som: Mobile

Vælg en efterskole i Storkøbenhavn

Mød elever fra efterskoler i Storkøbenhavn

"Jeg valgte i sidste øjeblik at tage på efterskole, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv."

"Jeg er så stolt af at gå på Kastanievej Efterskole, og jeg elsker, når vi skal vise skolen frem."

Se alle portrætter

Tag på efterskole i Storkøbenhavn

Drømmer du om at tage på efterskole og blive en del af spændende fællesskab, og vil du samtidig gerne opleve storbyens dynamik, kultur og evige summen? Så skal du tage på efterskole i Storkøbenhavn.

Storkøbenhavn dækker et mindre område på Sjælland og er centeret omkring Danmarks hovedstad København. På trods af et forholdsvis småt areal, huser Storkøbenhavn mere end en tredjedel af Danmarks befolkning. Det betyder også, at det er et område med masser af liv og et væld af muligheder.

Storkøbenhavn huser få efterskoler, og lige præcis derfor kan der også være noget helt unikt ved at vælge at tage på efterskole omkring København. Du kan fx vælge et tage på efterskole i hjertet af København på Kastanievej Efterskole, som er placeret midt på Frederiksberg. Efterskolen er et lille åndehul midt i storbyens energi og kaos, hvor der spilles guitar i baghaven og tændes lejrbål om sommeren. Storbyens mange muligheder er samtidig en integreret del af undervisningen, hvor elever og lærere cykler rundt og udnytter byens mange kulturtilbud.

At vælge en efterskole i Storkøbenhavn behøver på ingen måde at være et kompromis med natur, skov og vand. Storkøbenhavn ligger placeret ud mod Øresund og Københavns kanaler løber gennem byen, hvor eleverne kan springe i havnebadene. Derudover er der rig mulighed for at benytte byens parker eller skovområderne omkring Klampenborg og Brøndby.

I jagten på den rette efterskole har vi på studentum.dk forsøgt at hjælpe dig med at blive klogere på, hvor du skal tage på efterskole. Her på siden kan du finde en række efterskoler i Storkøbenhavn og møde nogle af deres elever, der gennem personlige portrætter fortæller om, hvorfor de har valgt at tage på efterskole, og hvad de har fået ud af deres efterskoleoplevelse.

Læs med og bliv inspireret af deres historier fra det virkelig efterskoleliv – hvem ved, måske du bliver den næste efterskoleelev i Storkøbenhavn?

Senest opdateret: 19 dec 2019