Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Chile
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4
Annoncer

Andre steder

Reportager indenfor Chile

Naturen og naturvidenskab

Chile

Chile - En oplevelse for livet 

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse i udlandet? Drømmer du om at studere, imens du oplever en anderledes kultur samt bliver beriget af en smuk natur? Så er Chile måske stedet for dig! 

Chile er et helt unikt land, og er stedet for dig som drømmer om en berigende natur og en lang række af spændende oplevelser. Chile er en republik i Sydamerika, og er et meget langt og smalt land, som strækker sig over 4000 km fra Peru i nord til Tierra del Fuego i syd.

Uddannelse i Chile

Drømmer du om at tage noget af din uddannelse i udlandet? Så er Chile måske stedet for dig! Chile tilbyder nemlig gode muligheder for at tage en uddannelse, hvor du b.la. kan tage på et udvekslingsophold til Chile eller et højskoleophold. 

Udveksling i Chile i forbindelse med din videregående uddannelse

Går du allerede nu på en videregående uddannelse, og drømmer om at studere i et land, som tilbyder store oplevelser og smuk natur? Så kan du overveje et udvekslingsophold til Chile.

Når du vælger at søge dit udvekslingsophold gennem din uddannelsesinstitution, undgår du at betale studieafgifter i forbindelse med dit udvekslingsophold. Der er gode muligheder for at få din SU med til Chile, og derudover kan man søge om særlige legater, hvis ens skole er berettiget til dem. 

Går du ikke på en videregående uddannelse, men er over 18 år gammel, og drømmer om at bruge det næste år i Chile? Så er der stadig gode muligheder for et udvekslingsophold til Chile. Dette kan du læse mere om i nedenstående rubrik. 

18+ udveksling til Chile 

Kigger du efter andre muligheder for at tilbringe tid i Chile, kan du også vælge at tage et højskoleophold i Chile. Her tilbydes mange forskellige muligheder for at sammensætte dit højskoleophold. Lyder dette som noget for dig, så kan du læse videre i nedenstående rubrik om livet og dine muligheder på højskole. 

Højskole i udlandet - Læs her!

Udflugter i Chile - smuk natur og spændende oplevelser!

En af de mange fordele der er ved at læse din uddannelse i Chile, er den perlerække af spændende oplevelser, som du har mulighed for at opleve, når du ikke går i skole. En af de spændende seværdigheder som er værd at opleve i Chile, er Moon and Death Valley, som ligger uden for San Pedro De Atacama. Her vil det kræve en lille køretur, men det er køreturen værd, da Moon and Death Valley er kendt for dets smukke månelignende landskab, og er det tørreste sted på jorden. 

En anden seværdighed i Chile som er værd at opleve, er Santiago De Chile, hvor man kan leje cykler og opleve det lokale liv på cykel. På cykelturen kan man opleve spændende nabolag, og besøge lokale markeder som bugner med frisk frugt, grøntsager og fisk.