Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

sygeplejerskeuddannelsen i København

Lær at arbejde med mennesker, som er i udfordrende situationer på en sygeplejerskeuddannelse i København!

Ønsker du at arbejde tæt med mennesker? Ønsker du at være involveret i patienten og de pårørendes proces i forbindelse med sygdom og sundhed? Vil du lære at samarbejde med mennesker i forskellige livssituationer? Så er en sygeplejerskeuddannelse i København måske det rigtige uddannelsesvalg for dig, hvor du b.la. vil lære at arbejde tværprofessionelt!

Praktik og klinisk undervisning på sygeplejerskeuddannelsen?

Undervisningen på sygeplejerskeuddannelsen vil veksle mellem teoretisk og klinisk undervisning. Denne veksling medfører, at du får muligheden for at arbejde praktisk og afprøve den teori, som du lærer på sygeplejerskeuddannelsen i praksis. Dette giver dig yderligere muligheden for at sætte dig ind i forskellige problemstillinger, som du vil møde i praksis, hvor du får muligheden for at fordybe dig i dem. 

Praktikken er yderligere med til at give dig et fokus på patientens oplevelser og vilkår i forbindelse med sundhed og sygdom. Praktikken vil samtidigt sætte fokus på forholdet mellem patient og sygeplejerske, hvor der vil blive lagt vægt på din egen udvikling som sygeplejerske. 

De forskellige praktikforløb vil tage sted på godkendte kliniske undervisningssteder. Dette kan eksempelvis være på hospitaler, på plejecentre eller psykiatriske centre eller andre steder i sundhedsplejen.

Hvad lærer jeg på sygeplejerskeuddannelsen?

På sygeplejerskeuddannelsen vil du lære om en række forskellige sundhedsfaglige emner. Du vil som en selvfølgelighed blive undervist i sygeplejefaget. Herudover vil du også modtage undervisning inden for det sundhedsvidenskabelige-, naturvidenskabelige-, humanistiske-, og samfundsvidenskabelige fag.

Hovedfaget på den teoretiske del i sygeplejerskeuddannelsen vil være sygeplejefaget, hvor man bl.a. vil lære om forskellige sygeplejebegreber og omsorgsteori. Herudover vil man også bliver introduceret til kliniske metoder i sygeplejen samt emner som smerte, håb, angst og sorg. Det naturvidenskabelige fag vil b.la. introducere dig til emner som anatomi og fysiologi, som vil give dig en god teoretisk forståelse, som du kan gøre brug af i praksis. 

Som sygeplejerske er det også et vigtigt element at kunne kommunikere og have forståelse for patienters og de pårørendes ønsker, og derfor vil du på sygeplejerske studiet også blive introduceret til nogle humanistiske elementer. Her vil du b.la. modtage undervisning i kommunikation, psykologi og forskellige former for etik. 

Hvordan er undervisningsformen på sygeplejerskeuddannelsen?

På sygeplejerskeuddannelsen vil undervisningen være meget varieret og veksle mellem forskellige undervisningsformer. På uddannelsen vil undervisningen veksle mellem klasseundervisning, forelæsninger og projekt og gruppearbejde. Herudover vil der også være undervisning i form af e-læring og case-orienteret arbejde. På uddannelsen vil du også modtage undervisning i et autentisk indrettet lokale, som er simulationsundervisning, hvor du får muligheden for at øve diverse færdigheder i specifikke situationer, som sygeplejersker kan møde i deres daglige arbejde. 

Det er en central del af uddannelsen at kunne samarbejde med andre mennesker, og derfor vil feedback også være et centralt element i undervisningen. Dette vil være med til at styrke din evne i både at modtage samt give feedback, og derved bliver din evne til at samarbejde med andre mennesker udviklet.

Hvorfor studere i København?

Der er mange fordele ved at vælge Danmarks hovedstad København som deres studieby, og København er også den studieby, som rangerer højest på parametrene om karriere og byliv. Vægter du derfor byliv og karriere højt, når du skal studere, så er København måske det rigtige valg af studieby for dig! I København er der både gode jobmuligheder som studerende og efter endt studiet. København er også den by i Danmark, som har et af de bedste og livlige byliv i Danmark. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus København
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9