Filtrer efter
Make-up, skønhed og styling
Uddannelsestype
Århus
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3
Annoncer

Andre steder

Stylist uddannelse og makeup uddannelse i Aarhus

Ønsker du at tage en uddannelse, der retter sig mod skønhed og mode? Så vil en stylistuddannelse og makeupuddannelse helt sikkert være noget for dig. Du kommer til at følge tidens trends og selv skabe nogle med din kreativitet. 

Stylist makeup uddannelse

Hvad er en stylist uddannelse og makeup uddannelse i Aarhus?

Stylistuddannelsen og makeupuddannelsen er brede uddannelser, som giver stor indsigt i de forskellige funktioner, man skal kunne mestre i det kreative miljø. De to uddannelser er yderst brugbare inden for mode-, tv-, film- og reklamebranchen mm.

Hvem kan tage en stylist og makeup uddannelse i Aarhus?

Alle har mulighed for at tage uddannelserne som stylist og makeup artist. Ofte er uddannelserne selvbetalt og derfor uden nogle adgangskrav.  

Stylist uddannelsesforløb

Ofte er uddannelserne inddelt i mange forskellige moduler, så du kommer vidt omkring og lærer alt om mode, stilarter og trends.

Du bliver klargjort til at kunne style inden for levende medier, så som musikvideoer, film mm.

Igennem hele forløbet opnår du også en stor forståelse for det administrative arbejde, det kræver at være freelance eller selvstændig stylist.

En af de vigtigste elementer for dig som stylist er at følge moden og lære at arbejde med din egen stil og være trendskabende. Det er et fag for sig selv, hvor du virkelig kan arbejde med, hvordan dine trendskabende looks kommer frem.


Fremtiden som stylist

Der er mange forskellige funktioner du kan besidde, når du har uddannelsen som stylist. Du kan både style fotomodeller inden de skal på podiet, være personlig rådgiver for folk, som vil finde sin personlige stil. Du kan også vælge at specialisere dig inden for styling af interiør.

De fleste stylister ender som selvstændige eller freelance. Det vil sige du selv bygger dit navn op og arbejder fra projekt til projekt. Jo mere anerkendt du bliver, jo flere projekter vil du få.

Makeup uddannelsesforløb

På makeupuddannelserne vil du lære forskellige sminketeknikker samt lære om de forskellige hudtyper, morfologi samt præparater. Du lærer at lægge forskellige typer makeup og finde de passende farver til personen, der bliver sminket.

Som professionel makeup artist skal du beherske makeup teknikker som kan bruges til fx Galla, sort/hvid fotos, film, teater mm. Herunder indgår forskellige specifikke teknikker så som farvesammensætninger, nuancer, karakteristika i ansigtet, special effekts i form af fx blodige sår osv.

Du lærer alt håndværk fra bunden på uddannelserne og bliver trænet til at kunne mestre alle de forskellige teknikker.

Praktisk og teoretisk for stylist  og makeup uddannelserne i Aarhus

Praktiske opgaver og events er det vigtigste på disse uddannelser. Indlæringen af teorien sker derfor igennem hands on og deltagelse i spændende events så som modemesser, makeupmesser osv.

Du vil igennem uddannelsesforløbet opleve at arbejde selvstændigt samt samarbejde i grupper. Det er yderst vigtigt du lærer at opbygge gode samarbejdsevner, da du igennem hele din karriere som stylist kommer til at arbejde med andre mennesker.

Fremtidige arbejdspladser med en stylist uddannelse og en makeup uddannelse:

Med uddannelserne kan du fx. få arbejde hos:

  • TV- og filmselskaber
  • Model- og mannequinbureauer
  • Reklamebureauer
  • Producenter af TV- og videoprogrammer
  • Modeblade
  • Stormagasiner
  • Freelance