Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

Studer i Østrig

Studér i Østrig og oplev fænomenale naturområder

Østrig er den perfekte destination for rejsende, som er på jagt efter eventyr og skønhed. Østrig er kendt for dets ikoniske arkitektur, dets bjergende alpine omgivelser - og ikke mindst dets umådeligt skønne og smukke naturområder. Så er du i tvivl om, hvor du skal hen i dit sabbatår eller udlandssemester? Så er Østrig måske den perfekte destination for dig!

Sabbatår eller udveksling?

Drømmer du om at opleve alt det, som Østrig har at byde på? Kunne du tænke dig at opleve dette i forbindelse med din uddannelse eller i dit sabbatår? Så tvivl ej, der er både gode muligheder for at tage et udvekslingsophold i Østrig og en længere rejse til Østrig i dit sabbatår.

Sabbatår i Østrig

Har du altid haft en høj passion for skisport, og elsker du at mærke suset, når du står på ski eller snowboard ned af pisterne? Drømmer du om at uddanne dig til at være skiinstruktør i dit sabbatår? Så er Østrig den perfekte destination for dit sabbatår! I Østrig er der nemlig rig mulighed for at blive uddannet som skiinstruktør, hvor du vil få muligheden for at stå på skien dagen lang i Østrigs alper! Mange af skiinstruktør uddannelserne i Østrig har jobgaranti med som en bonus ved uddannelsen, og du er derfor næsten sikret et job som skiinstruktør i Østrig, og du vil derfor blot vente med spænding på, at den næste skisæson starter. 

Udveksling i Østrig

Østrig tiltrækker hvert år mange internationale studerende med deres umådeligt skønne naturområder, og deres specielle uddannelsesprogrammer for udenlandske studerende. Er du allerede nu i gang med en videregående uddannelse, og overvejer du et semester i udlandet? Så bør du overveje, om Østrig måske er den helt perfekte destination for dit udvekslingsophold.

Vælger du at søge udveksling til Østrig gennem din uddannelsesinstitution, så slipper du for at betale studieafgifter i forbindelse med din udveksling. Der er gode muligheder for at få din SU med på udveksling, og der er mulighed for at modtage særlige legater, hvis din skole er berettiget til det. 

Hvad kan jeg opleve i Østrig?

Skal du på udveksling til Østrig, men er i tvivl om, hvad du kan bruge tiden på efter skole? Vil du holde noget af dit sabbatår i Østrig, men er i tvivl om, hvilke attraktioner du bare må se, mens du er afsted? Så kig med her!

I Østrig findes nemlig et hav af muligheder. Du kan både bruge tiden på umådeligt smukke vandreture i Østrigs unikke bjerge, se fantastiske seværdigheder og opleve nogle af landets charmerende storbyer. 

Østrig er som nævnt meget kendt for især dets unikke naturområder og nogle af de naturområder, som du bare må opleve i Østrig er: 

  • Eisreisenwelt - som er verdens største isgrotte. Grotten ligger meget højt placeret i bjergene, og strækker sig over hele 40 km. 
  • Et spektakulært gletsjereventyr i Kitzsteinhorn, hvor du vil have en fantastisk panorama udsigt ud over Østrigs alper samt det naturskønne østrigske landskab. 
  • Krimml-vandfaldene som fylder luften og ørene med lyden af det brusende vandfald og den livlige natur.

Hvor kan jeg finde mere information om uddannelse i Østrig?

Vi har øverst på denne side samlet en masse nyttig information omkring forskellige uddannelsesforløb og kurser i Østrig. Her vil du kunne se nogle af de forskellige muligheder, som Østrig tilbyder, og derved vil du kunne opveje dem mod hinanden - således, at du finder det, som passer dig bedst.

Relaterede studieretninger
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Østrig
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Relaterede kategorier