Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Ecuador

Oplev det smukke Ecuador mens du lærer spansk!

Har du en drøm om at lære spansk? Der findes næsten ingen bedre måder at lære et sprog på, end at tage til et land, der taler sproget. I Ecuador taler de spansk, og det kan du også komme til efter en sprogrejse til Ecuador. Er du til smuk natur, varme og unikke seværdigheder? Så er Ecuador noget for dig! 

Hvorfor tage på sprogskole? 

Først og fremmest skal du tage på sprogskole, hvis du ønsker at lære et nyt sprog. Der findes forskellige længder af sprogskoleophold, nogen tager afsted en enkel uge eller to, andre tager afsted over en hel sommerferie, mens andre tager afsted et halvt år, der er altså noget for en hver. Uanset om du agter at tage afsted et par uger eller længere, er det altid en god idé at tage på sprogskole. Du kommer til at opleve sproget på første hånd, hvilket klart er den letteste måde at lære et nyt sprog på. Samtidig har du rig mulighed for at prøve dine sproglige færdigheder af, hos folk der snakker sproget som modersmål. 

Samtidig er en tur på sprogskole ikke kun tiltænkt, at du skal lære sproget, du vil nemlig også få en masse socialt ud af sådan en tur. Typisk vil du tage afsted med andre ligesinede mennesker, der både er taget afsted for at lære et nyt sprog, men også for at få en oplevelse for livet! 

Hvad koster det at tage på sprogskole i Ecuador?

Et sprogskoleophold finansieres ved egenbetaling, og prisen på opholdet er afhængigt af mange forskellige faktorer. Det er b.la. afhængigt af hvilken by du vælger at tage til, samt varigheden af opholdet. Den fulde pris for opholdet vil selvfølgelig også være afhængig af, hvor mange forskellige seværdigheder du vælger at besøge, mens du er afsted på sprogskolen. Prisen på et sprogskoleophold til Ecuador afhænger derfor også meget af leveomkostningerne og flybilletterne til og fra Ecuador. Ecuador er et af de billigste lande at leve i, i Ecuador, derfor kan du leve bekvemt på et lille budget. 

Hvorfor tage til Ecuador?

Fra tropiske strande til fantastiske landskaber, ikoniske markeder og historiske byer, alt dette kan Ecuador byde på. Derfor omtales Ecuador ofte som den ideelle destination for alle, der ønsker at opleve det bedste fra Sydamerika. 

Men det er ikke de eneste grunde til at tage på sprogrejse i Ecuador!

Landet er småt, men har samtidig en glimrende infrastruktur. Du vil derfor have let med at komme rundt, til de mange strande, restuarenter og seværdigheder Ecuador har at byde på. Samtidig er Ecuador et af de billigste lande, du kan bo i, når det kommer til Sydamerika. Der vil altså være luft i budgettet til massere af sjove oplevelser, når du kommer frem. 

Sidst, men ikke mindst, vil du opleve en utroligt imødekommende lokal befolkning. De er kendt for at være generøse, og vil ofte gå den ekstra mil, for at gøre din tur til noget helt særligt.

På denne side har vi samlet et udvalg af udbydere af sprogskoler i Ecuador. Scroll gennem siden og find noget for dig! 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Ecuador
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7