Filtrer efter
Japansk
Uddannelsestype
Sted
Online undervisning
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Japansk fjernundervisning

Lær japansk og få indblik i en af verdens ældste kulturer

Japansk er et af verdens mest talte sprog og tales af over 130 millioner mennesker. Japansk ligner ikke dansk, engelsk, tysk eller fransk, som vi kender det fra skolen, eller når vi rejser rundt i Europa. Det kan derfor være en større udfordring at begive sig ud i at lære japansk, men omvendt siges det, at du først rigtig kan lære om en kultur og et land, når man også taler sproget.

Samtidig er sproget en indgang til, at du kan kommunikere med de lokale, når du rejser rundt i landet og kommer tæt på befolkningen. Ønsker du at lære om Japan og få et indblik i den japanske kultur, er det derfor et rigtig godt udgangspunkt at gå i gang med at lære sproget.

At lære et nyt sprog kan til gengæld være tids- og ressourcekrævende. Så drømmer du om at lære japansk, men føler du ikke, at du har tiden til at møde til ugentlig undervisning? Så er japansk fjernundervisning måske noget for dig. På den måde kan du lære japansk fra stuen eller værelset derhjemme og planlægge dine timer, så det passer til din kalender.

Japansk fjernundervisning giver nemlig mere fleksibilitet og frihed, så du kan læse og øve, når det passer dig. Læs mere om dit udbytte med et kursus nedenfor eller se dine muligheder ovenfor. 

Japansk fjernundervisning giver frihed, men sætter krav til dig

Det kan være en stor fordel at tage sprogkurser som fjernundervisning, fordi det giver dig en ekstra dimension af frihed i din hverdag. På den måde kan du hive bøgerne frem, når det passer dig, og du har overskud i din kalender. 

Til gengæld sætter det også nogle større krav til dig, hvis du vil have noget ud af kurset. Det kræver, at du er disciplineret og tager ansvar for egen læring. Du skal derfor være god til at motivere dig selv og sørge for at følge undervisningen, så du ikke falder bagud. 

Med sprog er det er også vigtigt, at du finder nogle, som du kan tale sproget med. Ved japansk som fjernundervisning møder du ikke fysisk op til undervisning, og du vil derfor ikke naturligt komme til at tale med dine med-studerende.

Det kan derfor være en god ide at tage fat i dem, der også tager kurset, så I kan mødes i jeres fritid og øve de ting, som I hver især har arbejdet med. Ellers kan det også anbefales at finde en tandempartner.

Sådan foregår undervisningen i japansk som fjernundervisning

Når du læser japansk fjernundervisning, er det centrale i undervisningen selvfølgelig, at du lærer om sprogets udtale, udbygger dit ordforråd og lærer den grammatiske del. Det gælder både sprogets anvendelse og opbygning, men også basal morforlogi og fonetik.

Derudover vil du også få undervisning i historiske og kulturelle forhold, det japanske kropssprog, forskelligheder mellem Danmark og Japan samt de samfundsmæssige forhold i landet.

Når du læser japansk som fjernundervisning, vil du stadig være tilknyttet en underviser, der tilrettelægger og tilpasser undervisningen. Det gælder både indhold og materialer. Du vil også have mulighed for at kontakte din underviser løbende, som kurset forløber på trods af, at I ikke fysisk mødes.

Studér japansk på dit niveau

Er du nybegynder og helt grøn, eller har du allerede stiftet bekendtskab med det japanske sprog og ønsker blot at styrke dine sproglige færdigheder? Med japansk som fjernundervisning kan du begynde på det niveau, der passer til det, hvor du er. Sådan kan du vælge, om du vil starte på 0-B niveau.

Adgangskrav til japansk fjernundervisning

For at kunne læse japansk som fjernundervisning, er der få krav, som du skal være opmærksom på:

  • Du skal have afsluttet 9. eller 10. klasse eller AVU Dansk på minimum D-niveau
  • Du skal have adgang til computer og internet
  • Du skal have et kendskab til basal it
  • Du skal have adgang til tekstprogrammer, som fx Word, Paint m.fl.

Har du fået blod på tanden til at begynde på japansk fjernundervisning?