Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

USA

Få nye venskaber, fænomenale oplevelser og forbedre dit engelsk med et højskoleophold i USA!

Har du altid drømt at udforske den amerikanske kultur? Så har du chancen her! Med et højskoleophold til USA, vil du få rig mulighed for at lære den amerikanske kultur at kende, og derved selv blive en del af den! Du vil tilmed også få mulighed for at opleve USA's storslåethed, mens du får relationer og venskaber for livet! Lyder dette som noget for dig? Så tag et højskoleophold til USA! 

Antallet af højskoler eksploderer i USA

Mulighederne er uendelige i USA, så uanset hvilken stat i USA du drømmer om at opholde dig i, så er der garanteret en højskole, som passer til dig. Antallet er højskoler eksploderer nemlig i USA, og der findes allerede nu over 50 højskoler i USA. Så chancerne for at finde det perfekte match til dig, er gode! 

På mange af de udbudte højskoler, vil du få muligheden for at registrere din aldersgruppe, og du vil derfor have muligheden for at skabe minder for livet sammen med andre unge mennesker, som er estimeret indenfor din egen aldersgruppe.

Hvad er udbyttet ved at tage på højskole?

I USA findes næsten 325 millioner indbyggere fordelt ud over 50 stater, og du vil derfor få rig mulighed for at skabe relationer og venskaber i USA - alt dette, mens du samtidigt får en unik mulighed for at lære den amerikanske kultur og livsstil at kende!

Herudover er USA selvfølgelig også den perfekte destination for dig, som ønsker forbedre dine engelske sprogkundskaber, og dette får du rig mulighed for at gøre, mens du hygger dig med andre unge mennesker. Et sprogskoleophold i USA vil derfor også pynte flot på cv’et, og kan give dig en fordel i din næste jobansøgning eller jobsamtale.

Du vil derfor med et højskoleophold i USA, få muligheden for at få de vildeste oplevelser og stærkeste relationer med hjem i rygsækken! 

Hvorfor vælge at tage på højskole i USA?

Et højskoleophold er altid en unik oplevelse uanset, hvor i verden du vælger at tage dit ophold henne. På en højskole lærer man nemlig at sætte pris på hinanden på en helt anden måde, end man er vant til, og man vil opleve at blive integreret i et fællesskab som aldrig før! Der vil hurtigt opstå en følelse af et tæt knyttet fællesskab, hvor man hjælper og bakker hinandens ambitioner op, og dette skaber følelsen af, at når man vinder, så vinder man sammen.

En af de faktorer som kan være med til at gøre din oplevelse på højskolen endnu mere unik, er omgivelserne. USA byder på fænomenale omgivelser, og derfor vil et højskoleophold i USA være med til at forøge unikheden ved dit ophold. 

Hvad kan jeg opleve i USA?

USA er landet, hvor du aldrig keder dig, og der altid findes uendelige muligheder, som blot venter på at blive udforsket og oplevet. USA er det tredjestørste land i verden, og derfor er der naturligvis underholdning, oplevelser og seværdigheder for enhver smag og behag.

Er du til det lune klima med lækre hvide sandstrande og surf dagen lang, så er destinationer som fx Santa Monica eller Santa Barbara måske den helt perfekte destination for dig.

Er du derimod til det glamourøse og farverige storbyliv, hvor der er shoppinggader, caféer og storcentre i massevis, så vil destinationer som b.la. New York og Los Angeles muligvis være din drømmedestination.

Ønsker du at opleve det vildeste natteliv med sprudlende barer og klubber, så vil Las Vegas, måske hitte højeste på din ønskeliste! 

I USA er der uendelige muligheder, og der er faktisk så mange, at det kan være svært at navigere rundt i. Det er derfor en god ide at overveje, hvilke destinationer du finder mest interessante, og hvad der er mest vigtigt for dig at opleve, før du fastsætter dig på en specifik destination. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus USA
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9