Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Højskole i Frankrig

Udfordr dig selv og tag på højskole til Frankrig!

Frankrig er den mest besøgte rejsedestination, og det er der massere af gode grunde til! I Frankrig vil der både være rigeligt med chancer for at nyde en Café au lait og en sprød croissant eller mulighed for at tage en tur til alperne og suse ned af de franske pister. Alt dette få du muligheden for med et højskoleophold til Frankrig! For ikke at nævne chancen for at smage deres famøse mad og blive en del af den franske modekultur. 

Hvad er mit udbytte ved at tage på højskole?

Er der klar til at få nye stærke venskaber og blive en del af et aktivt og dannende fælleskab? Så bør du måske overveje, om et højskoleophold er noget for dig!

Fælleskab og nye relationer er kendetegnet for en højskole, hvor du vil opleve en følelse af sammenhør, som du ikke finder nogen andre steder!

Du vil få nye stærke venskaber, som binder jer sammen af ens interesserer og passioner, hvor i vil bruge tiden sammen på at dyrke disse fælles interesserer. Med et højskoleophold til Frankrig vil du også få muligheden for at lære det franske sprog og den franske lokalbefolkning. Derudover er et højskoleophold også en investering i din fremtid, da det pynter på cv'et eller en kvote 2 ansøgning, så du kan komme ind på dit drømmestudie efter højskolen. 

Hvor lang tid varer en højskole, og hvor meget koster det?

Drømmer du om en sommerferie i Frankrig, et par måneder af dit sabbatår eller et helt år i Frakrig? Så er et højskoleophold i høj grad relevant for dig!

Et højskoleopholds længde er meget varierende, og det afhænger typisk af, hvilken højskole du vælger at tage afsted med. Et højskoleophold kan derfor vare fra 1 uge til et helt år, og du har derfor stor mulighed for selv at vælge længden af dit ophold. 

Længden af dit ophold er altså meget valgfrit, og prisen vil derfor også afhænge af længden på opholdet. Ønsker du at tage et helt år på et højskoleophold i Frankrig, så skal du have sparet en god sum penge op, da det bestemt ikke er gratis at tage på højskole. Derudover er der så mange spændende oplevelser og charmerende restauranter, som muligvis også vil fange din opmærksomhed, når du er afsted, så dette bør du også have sparet op til inden, at du drager afsted mod Frankrig.

Hvad kan jeg opleve på en højskole i Frankrig? 

Frankrig er som nævnt den mest besøgte rejsedestination i verden, og der er derfor meget at opleve med et højskoleophold i Frankrig. Dine oplevelser i Frankrig vil afhænge meget af, hvor du vælger at tage hen. Du kan b.la. vælge at tage på højskole i alperne, hvor du vil få rig mulighed for at udforske alperne, og dagligt suse ned af de franske pister. Herudover kan du vælge at tage på højskole i hovedstaden, Paris, hvor du kan opleve nogen af verdens mest kendte seværdigheder som fx Eiffel tårnet, Notre Dame og Triumfbuen. 

Hvor kan jeg tage på højskole i Frankrig?

Øverst på siden har vi samlet et lille udvalg af de steder i Frankrig, hvor der er mulighed for at komme på højskole. Et højskoleophold er typisk meget centreret omkring nogen specifikke interesserer eller præferencer, og du får derfor muligheden for helt selv at vælge, hvad dit højskoleophold i Frankrig skal indebære! Om du vil nyde hovedstaden Paris, stå på ski og snowboard i alperne eller nyde strandende ved Nice, så er det helt op til dig. En ting er dog helt sikkert, og det er, at et højskoleophold i Frankrig, vil blive en oplevelse, som du sent glemmer! 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Frankrig
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9