Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

Finansbachelor: Vejen til en karriere i Finanssektoren

Dyk ned i en verden af økonomi og investering med en finansbacheloruddannelse. Lær de nødvendige færdigheder der kræves, for at kunne navigere i finansverdenen og skab en succesfuld karriere inden for økonomi, investering og forretningsstrategi.

Hvad er en Finansbachelor?

En finansbachelor er en professionsbachelor, der fokuserer på økonomi, investering og finansielle strategier. Gennem en finansbacheloruddannelse erhverver de studerende sig viden om markedet, risikostyring og økonomisk planlægning, hvilket alt sammen danner grundlaget for en karriere inden for finansverdenen. Derudover giver uddannelsen dig viden omkring rådgivning og projektledelse, hvilket vil klæde dig godt på til de jobmuligheder du senere vil have i finanssektoren. 

Hvordan arbejder man i Finanssektoren?

Med en finansbachelor får du alle de nødvendige egenskaber, det kræver at arbejde i finanssektoren. Du vil være kvalificeret til en række jobs indenfor for banker, finansieringsselskaber, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber og revisionsfirmaer. De jobs du kan forvente at arbejde med, kan variere, men vil primært være analytiske jobs, hvor du evaluerer investeringsmuligheder for både private og virksomheder, eller rådgivne jobs, som økonomisk rådgiver, hvor du også hjælper enkeltpersoner eller virksomheder med at træffe velinformerede beslutninger. Finansfolk laver ofte mere en blot at håndtere faste opgaver. De kan også spille en central rolle i virksomheders ledelse, hvor de er med til at forme økonomiske strategier og sikre bæredygtig vækst.

Finansbachelor Uddannelsen: Skab din vej til Finansverdenen

Gennem en finansbachelor uddannelse får du ikke kun en solid teoretisk forståelse af finansielle koncepter, men også praktiske færdigheder til at anvende denne viden i virkelige situationer. Uddannelsen tager i de fleste tilfælde 3,5 år og kan både tages fysisk og online. Finansbacheloruddannelsen består af 4 semestre med obligatoriske forløb, hvorefter du vil have mulighed for at specialisere dig indenfor en række finansielle emner. Den obligatoriske del vil dække områder som porteføljeforvaltning, risikostyring, og økonomisk planlægning, hvilket gør dig i stand til at træffe datadrevne beslutninger inden for komplekse økonomiske landskaber.
På uddannelsens sidste semester vil du som studerende skulle i virksomhedspraktik, hvor du vil får mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis. Afsluttendevis skrives et bachelorprojekt, for at færdiggøre uddannelsen. 

Adgangskrav til Finansbacheloruddannelsen

Du kan søge ind på finansbacheloruddannelsen hvis du har gennemført en af følgende uddannelser:

  • Gymnasial uddannelse, herunder STX, HHX, HTX, EUX, HF, GIF eller tilsvarende eksamener fra færøske og grønlandske skoler. Du skal have bestået Engelsk C og enten Matematik B eller Virksomhedsøkonomi B.
  • Relevant erhvervsuddannelse, herunder Finansuddannelsen, Handelsuddannelsen eller Kontoruddannelsen. Du skal have bestået Engelsk C og enten Matematik B eller Virksomhedsøkonomi B.

Kvote 1

Du kan søge via kvote 1, hvis du har gennemført en gymnasial uddannelse. 

Kvote 2

Du kan søge via kvote 2, hvis du opfylder et andet adgangskrav end en gymnasial uddannelse. 

Karriereperspektiver i Finanssektoren

Med en finansbachelor åbner du døren til en bred vifte af karrieremuligheder. Du kan forfølge roller som investeringsanalytiker, finansiel rådgiver, porteføljeforvalter eller endda arbejde inden for virksomhedsfinansiering. Finanssektoren tilbyder en dynamisk arbejdskultur og muligheder for kontinuerlig vækst gennem dit arbejdsliv. 

Tag det første skridt: Bliv en del af Finansverdenen

Har du mod på og lyst til at arbejde kundeorienteret og analytisk med finansielle problemstillinger? Så grib muligheden i dag og skab din fremtid inden for finanssektoren og finansverden. Med en finansbacheloruddannelse, erhvervet på enten fysisk eller online studie, får du muligheden for at blive en nøglespiller i at skabe økonomisk succes for både enkeltpersoner og virksomheder. Start din rejse mod en givende karriere inden for finans med den nødvendige viden og kompetencer fra din finansbacheloruddannelse. Se dine muligheder ovenfor.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7