Filtrer efter
Studieretning
Bacheloruddannelse
Sted
Online undervisning
Vis alle filtre
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning
Annoncer

Tag din bachelor når og hvornår det passer dig online

Tage din videregående uddannelse inden for det felt, du brænder for. E-learning som undervisningsform stiller krav til din evne at holde fokus og arbejde selvstændigt frem mod deadline. Til gengæld får du mulighed for at tilpasse studiet til dit liv, da du kan studere når og hvornår det passer ind i din hverdag.

Er du klar til tre års studier, der giver dig mulighed for at tage første step imod en karriere i den branche, du drømmer om? Med en bacheloruddannelse får du en grundlæggende universitetsuddannelse, der giver dig mulighed for at læse videre på en kandidat- eller masteruddannelse inden for et relateret område. Du kan også gå direkte i job. Studiet giver dig:

  • den faglige viden og de teoretiske og metodiske kvalifikationer, så du bliver i stand til selvstændigt at identificere, formulere og løse komplekse problemstillinger inden for fagområdet.
  • en bred faglig viden og kunnen ved at indføre dig i et eller flere fagområders videnskabelige discipliner, herunder fagområdets/fagområdernes teori og metode.

Tager du din bachelor som fjernundervisning bliver du en del af et digitalt lærings- og undervisningsmiljø, der erstatter det traditionelle universitetsmiljø. Det giver dig mulighed for at studere på dit drømmestudie uafhængigt af tid og sted.

Strukturér din tid med en BA som fjernstudie

Får jeg det samme ud af at tage en bachelor som fjernundervisning?

Indhold og sammensætning af uddannelsen er den samme uanset, om du tager din bachelor som fjernundervisning eller på traditionel vis på universitetet. Det betyder, at du får akkurat de samme faglige kvalifikationer og muligheder for videreuddannelse uanset, hvilken undervisningsform du vælger.

Den altafgørende forskel er, at du er herre over din egen tid og ikke får den samme fysiske kontakt med undervisere såvel som medstuderende. Du skal derfor være klar til at engagere dig i de faglige diskussioner og læsegrupper online for at få oplevelsen af at være en del af et studiemiljø.

Hvordan foregår undervisningen på et fjernstudie?

Når du tager din bachelor som fjernundervisning får du adgang til et virtuelt læringsmiljø. Her kan du møde en række forskellige læringsformer som fx:

  • Online spil, digitale tests og puslespil
  • Webinarer og online seminarer
  • Digitale forelæsninger som video eller podcast
  • Film, der forklarer komplicerede temaer

Stadig flere uddannelsessteder kombinerer også fjernundervisning med fremmøde i form af undervisningsformer som 'blended learning' eller 'flipped classroom'. Her gennemgår du stoffet på egen hånd og møder op til seminarer, hvor der så kan bruges mere tid på øvelser og projektarbejde end på at gennemgå pensum.

Kan jeg få SU til en bachelor som fjernundervisning?

Som indskrevet på en officielt anerkendt videregående fuldtidsuddannelse, har du mulighed for at modtage SU, hvis du opfylder de generelle betingelser:

  • Du er fyldt 18 år og er dansk statsborger eller ligestillet hermed
  • Du er studieaktiv og følger studieplan samt eksamener på uddannelsen
  • Du har klip tilbage på dit SU-klippekort og modtager ikke anden offentlig støtte

Læs mere om de specifikke regler for SU til videregående uddannelser såvel som fjernundervisning i SU guiden.

Vil du tage din bachelor som fjernundervisning? Klik dig videre i oversigten ovenfor og læs mere om de enkelte uddannelsers adgangskrav og indhold. Finder du ikke det, du søger, kan du også finde en oversigt over alle bacheloruddannelser her eller alle uddannelser med fjernundervisning her.