AVU uddannelse

Forbeder dine kompetencer og få ny viden. Hvis du, som så mange andre, ikke ved hvad AVU står for og hvad du kan bruge det til, så bør du læse videre i denne guide, der forklarer dig, hvilke uddannelser du kan vælge på AVU og hvad du kan bruge dem til.
Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-10 af 10
Annoncer

Populære kategorier

Mere om AVU uddannelse

AVU står for Almen voksenuddannelse og udbydes af VUC, som betyder voksenuddannelsescenter. AVU er uddannelser til voksne, som gerne vil forbedre sine kompetencer eller få ny viden, om det så er i dansk, historie eller billedkunst, er det muligt på AVU.

Til dig der vil være bedre

På AVU kan alle, uanset niveau være med. Fagene strækker sig nemlig fra basisniveau til D-fag, som svarer til niveauet på erhvervsuddannelserne. AVU udbyder uddannelser fra 9. klasse til forberedelse til erhvervsuddannelser.

Du kan vælge mellem tre undervisningsformer:

 • enkeltfag
 • fagpakke med flere fag
 • online-undervisning

Har du kun brug for ét fag?

Hvis du vælger at tage enkeltfag, kan du vælge at følge bare ét fag eller flere ad gangen, hvis der er behov for det. Du vil komme til at have undervisning sammen med andre på dit niveau. Med enkeltfag kan du også vælge en anderledes undervisningsform, enten “fifty-fifty” eller flexundervisning.

fifty-fifty med online-undervisning

Fifty-fifty undervisning foregår på den måde, at du én gang om ugen møder op sammen med resten af holdet til almindelig holdundervisning. De resterende 50% af undervisningen foregår virtuelt -  det vil sige, at du arbejder på computeren hjemmefra og laver dine skriftlige opgaver her.

Få indflydelse på din undervisning

Flexundervisning er tilrettelagt således, at du i samarbejde med din vejleder udarbejder en uddannelsesplan, som indeholder fag, prøver, skema og arbejdsformer. På denne måde har du stor indflydelse på, hvordan din undervisning kommer til at foregå, da du selv er med til at planlægge forløbet sammen med vejlederen.

Brug for mere end ét enkelt fag?

På AVU har du mange muligheder, for at vælge netop den uddannelse eller fagpakke som passer til dig. Nedenunder har vi listet de forskellige uddannelser, for at give dig et overblik over alle de valgmuligheder, som AVU tilbyder.

Mangler du 9. klasse?

Så kan du tage den her, hvor du har fagene dansk, engelsk og matematik på niveau G, som er det, der svarer til 9. klasse niveau.

Du kan også starte på 9. klasse året rundt med lærerstøtte. På dette forløb arbejder du ud fra din egen individuelle uddannelsesplan med to lærere, som er til stede hele tiden.

Her arbejder du med fagene:

 • dansk
 • dansk som andetsprog
 • engelsk
 • matematik
 • naturfag

Få styrket dine kompetencer i dansk

Ønsker du at styrke dine mundtlige og skriftlige kompetencer i dansk? AVU tilbyder basisklasser med fokus på at styrke dine kompetencer i dansk, hvor der er undervisning i:

 • dansk som andetsprog
 • matematik
 • samfundsfag

Din start på HF

Vil du gerne starte på HF om et halvt år, men mangler lidt for at komme i gang? AVU har også et halvt års forløb, som er tilrettelagt til at få dig i gang med en HF-uddannelse. På dette forløb får du tilknyttet en vejleder, som hjælper dig med ansøgninger, arrangerer besøg på HF og diskuterer fordele og ulemper ved den 2-årige HF.

Undervisning med fleksibilitet

Hvis du ønsker fleksibilitet, mere tavleundervisning og har mod på at arbejde mere selvstændigt, men samtidig samarbejde med andre kursister, så er FED Kombi det rette for dig! Undervisningen er en kombination mellem holdundervisning og individuel undervisning. Du kan tage disse tre fag på ½ år:

 • dansk eller dansk som andetsprog
 • engelsk
 • matematik

Bliv klar til din erhvervsuddannelse

Ønsker du at gennemføre en erhvervsuddannelse, men har behov for at forbedre dine grundlæggende færdigheder i dansk, it eller matematik? AVU har et syv ugers kursusforløb for tosprogede deltagere. Du bliver undervist i fagtekster og ordkendskab inden for den branche, du ønsker at uddanne dig i, så du bliver klar til at gennemføre din erhvervsuddannelse.

Nedenunder har vi samlet de forskellige uddannelser som AVU tilbyder, så du kan få et nemt overblik.

Hvad er en uddannelse ved AVU

Hvis der er en uddannelse, der passer til dine behov, så tag kontakten til AVU i dag.

Vil du have flere tips og guides til livet som studerende? Så tag et kig forbi vores studieguide her!