Reyhan: Jeg er på rette spor

 

 

Reyhan: Jeg er på rette spor

 

 

Vestegnen HF & VUC Reyhan Cevher , 26 år og bor i Albertslund. Læser på pædagogpakken.

Jeg vil være pædagog og har tidligere læst på FIF (Forberedelseskursus for Indvandrere og Flygtninge, som tager et år og kombinerer undervisning med praktik), men måtte stoppe i april før eksamen, fordi jeg var højgravid.

Jeg bliver 27 snart og har to børn, så det bliver sværere og sværere for mig at få en uddannelse. Men HF enkeltfag gør det så nemt at få en fremtid!

En kæmpe hjælp

Jeg kontaktede studievejledningen på Vestegnen HF & VUC – ikke for at gå her, men for at få vejledning. Jeg havde ikke lyst til at starte forfra på FIF, for jeg synes ikke, at det passede til mit niveau. Studievejlederen fortalte mig om pædagogpakken, hvor jeg bare skal afslutte tre fag og så er jeg klar til pædagogseminariet. Jeg er på rette spor!Læs mere om Vestegnen HF & VUC

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Vestegnen HF & VUC
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide