Morten Sass, læser HF enkeltfag Online

morten

Morten af en af de mange kursister der går på Vestegnen HF & VUC, men som vi sjældent ser. Det skyldes at han læser e-learning. En populær undervisningsform, der gør det muligt selv at bestemme hvor og hvornår man vil læse.

Morten Sass, er 34 år og har ikke tidligere lykkes med at færdiggøre en uddannelse pga. angst og depression. En diagnose som har forfulgt ham, men som han har brugt en del år på at arbejde med. Med en positiv fremgang følte han, at det nu var ved at være tid til at færdiggøre en HF. Morten læser HF enkeltfag online, for at kunne tage det tempo der passer ham. Målet er naturligvis at gennemføre en fuld HF.

Selv om Morten tager sine fag online, så har han fået nye bekendtskaber via Vestegnen HF & VUC og værdsætter et studiemiljø der er voksent og seriøst.

Når Morten er færdig med sin HF sommeren 2020, vil han søge ind på socialrådgiveruddannelsen.Læs mere om Vestegnen HF & VUC

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Vestegnen HF & VUC
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide