Michael Fabrin, HF Student

Michael sigter mod stjernerne

Michael Fabrin talte ved året til translokation til både studievejledere, lærere og medkursister og budskabet var klart: “Det vigtigste på en dag som i dag, er ikke hvor vi kommer fra, men hvad vi gør med de muligheder vi fået som HF-studenter. Drøm, sigt efter stjernerne så rammer du nok månen”.

Michael hyldede først, foran en sal fyldt med festglade mennesker, studievejledningen repræsenteret med Studievejleder Kirsten Hundahl. “Hun gør ofte det umulige muligt.” Han har på egen krop mærket hvordan studievejledningen har gjort en forskel for ham. For 9 måneder siden stod han uden arbejde, og nu står han, sammen med sine medkursister, med et HF-bevis i hænderne og med  store drømme om fremtiden. Også lærerne blev hyldet for at have gjort en forskel. Michael citerede fra en digt af Halfdan Rasmussen:

At lære er at bøje
sig over livet selv
og fylde sind og øje
med tankens himmelhvælv,
at undres og betages,
når livet kommer nær,
at møde, når det dages,
en større sandhed der.

At lære er at famle
i mørket, blind og stum,
at sprænge eller samle
sit eget verdensrum,
at vække det der sover,
og gøre tanken fri,
at se en himmel over
hver drøm, man lever i

Endelig hyldelse han Vestegnen HF & VUC samt sine medkursister, for at inkludere en voksen mand som ham i fællesskabet og for at omfavne mangfoldigheden og forskelligheden.Læs mere om Vestegnen HF & VUC

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Vestegnen HF & VUC
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.