Jonas: Det bedste her er fællesskabet

Jonas: Det bedste her er fællesskabet

 

Jonas fra Albertslund er 21 år og ordblind. Men det stopper ham på ingen måde i at nå sin store drøm: At blive filmfotograf.

HF for ordblindePå Vestegnen HF & VUC tager han den tre-årige HF for ordblinde, hvor han får de ekstra timer og den hjælp, som gør, at han kan få den eftertragtede hue og komme ind på sit drømmestudie.

"På min gamle skole kunne de ikke tage hensyn til min ordblindhed. Det var et helvede! Jeg følte mig ydmyget og skiftede derfor skole. Jeg tog 10. klasse på Det 10. element og det gik bedre end forventet - jeg overraskede faktisk mig selv."

Jonas fandt ud at han ville være filmfotograf og at det krævede en gymnasial uddannelse. 

"Jeg googlede lidt og syntes, at HF for ordblinde lød perfekt. Jeg er glad for at være kommet i skole igen," siger Jonas, som føler, at han er kommet op i niveau: "Jeg har ingen problemer med det mundtlige, kun det skriftlige.
Jeg meget glad for mine ordblindetimer og for min lærer. Hun vil meget gerne hjælpe." 

Om skolen siger Jonas: "Det bedste her er fællesskabet. Her her meget hyggeligt og man møder mange forskellige personer."Læs mere om Vestegnen HF & VUC

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Vestegnen HF & VUC
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide