Daniel: Man skal kunne tage sig sammen

Daniel: Man skal kunne tage sig sammen

 

 

  

HF e-learningDaniel Tange på 24 fra Rødovre er en travl mand. Ud over at han er kontorelev hos FLSmidth og at han skal giftes lige om lidt, er han lige blevet færdig med sin HF på Vestegnen HF & VUC. Den eneste grund til, at det har kunne lade sig gøre, er at Daniel har taget sin HF som e-learning. Her er han oven i købet blevet udnævnt til årets kursist for sin gode indsats. 

Daniel har haft fag fra naturvidenskabelig faggruppe hvilket i praksis betyder biologi, geografi og kemi. Desuden har han haft dansk A, engelsk B, matematik B, historie B og religion C.

”Det har været hårde to år, men også rigtig spændende. Man skal kunne tage sig sammen”, fortæller Daniel og fortsætter: ”Jeg har rigtig gerne ville det. Det er en dejlig måde at gøre det på uden at skulle gå i skole – man skal bare møde op til eksamen og til laboratoriekurserne i naturfag. Det var over to weekender i efteråret og foråret, hvor vi lavede forsøgene der skulle bruges til eksamen.” 

Når Daniel er færdig med sin kontorelevuddannelse hos FLSmidth vil han gerne læse en HA eller HD.Læs mere om Vestegnen HF & VUC

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Vestegnen HF & VUC
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.