Casper: Det er voksne mennesker der går her

Casper: Det er voksne mennesker der går her

 

 

Musik på HF VUCCasper er 22 år og er lige flyttet til Trørød fra Albertslund. Det var der, det var muligt at få noget at bo i hurtigt. Alligevel tager han toget en time til Albertslund hver dag, hvor han går på HF.

Før han kom på VUC var han i forsvaret, men fik en skade. Så tog han 10. klasse på Det 10. Element og var på besøg på Vestegnen HF & VUC til den årlige uddannelsesmesse.

”Jeg ville egentlig have været på Kongsholm, men så fandt jeg ud af, at jeg kunne få musik her – og jeg gad ikke gå sammen med en masse 16-årige”, fortæller Casper.

Casper har altid spillet musik – mest bas – men fra ”bare” at betragte det som et hyggefag, har han det nu på A-niveau og overvejer at søge ind på musikvidenskab eller på lærerseminaret med henblik på at komme til at undervise i musik.

Det går som det skal i alle fag, men Caspers fokus er på musikken. Det har han ti timer om ugen. Desuden opfordrer hans lærer til, at man deltager i frivilligt kor to timer ugentligt og det gør Casper også.

Nogle af de bedste ting ved Vestegnen HF & VUC er det sociale og folks alder, synes Casper:

”Skolen har mange muligheder – her er frivillig sport, musik, billedkunst og forskellige sociale arrangementer. Både dem skolen arrangerer, men også kursistrådet laver en del. Og så er det voksne mennesker, der går her. Der er en mere seriøs holdning”.Læs mere om Vestegnen HF & VUC

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Vestegnen HF & VUC
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.