Vis studentum.dk som: Mobile

Skolen for Film og TV produktion

Odder Højskole
14-22 uger
Nej
Heltid
Højskoleophold
Startdato
Odder
februar 2020 
august 2020 
september 2020 
januar 2021 

Om uddannelsen

Tag på højskole på Skolen for Film & TV Produktion

Brænder du for film og TV og vil arbejde med produktion? Tag et højskoleophold på Odder Højskole og test dig selv inden for film og TV produktioner.

Odder Højskole er en filmhøjskole, hvor din interesse for film og tv bliver taget alvorligt. Vi brænder for at skabe film - ligesom du sikkert også gør. Skolen for Film og TV-produktion er fast leverandør til TV-Tonic og en lang række uddannelser inden for Film og TV.

På filmkurset på Odder Højskole lærer du:

  • at udforske filmens spændende verden og lære mere om filmens virkemidler
  • at arbejde med filmanalyse
  • at arbejde med teknik
  • at arbejde med storytelling

Du får mulighed for at fordybe dig og arbejde koncentreret med film- og TV produktion.

Kickstart en karriere inden for film og TV produktion på Odder Højskole

Højskoleelever danner et filmteam

Eleverne på filmkurset udgør et filmteam, og skal sammen skabe deres egne film og tv produktioner. Vores filmkursus er styret af engagerede underviserne, som er garvede filmfolk, der brænder for at hjælpe eleverne med deres kreative idéer til film og tv-mediet.

Springbræt til job med film og TV

Et højskoleophold på Odder Højskole med fokus på Film & TV produktion har vist sig i mange tilfælde at kunne være en god start, hvis du drømmer om et kreativt job i film-, tv- eller mediebranchen.

Elever fra Odder Højskole har efter endt højskoleophold fortsat deres løbebane indenfor branchen ved f.eks. at starte på Medieskolerne i Viborg, TV-basic, Grafisk Højskole, Film- og medievidenskab på Universitetet og Super8. Nogle bruger kurset i Film & TV produktion som et springbræt til Den Danske Filmskole, mens andre kaster sig ud i selv at producere film i professionelt regi.

Det Danske Filminstitut har nævnt, at eleverne fra Odder Højskoles Film og TV linie udgør en del af vækstlaget i dansk filmproduktion.

Lær filmproduktion/teknik

Det er vigtigt at have styr på teknikken for at kunne få det fulde udbytte af filmarbejdet. Kurset tager udgangspunkt i den enkelte elev og dens forudsætninger, uanset om du er erfaren bruger af filmtekniske redskaber eller nybegynder.

På dette grundfag lærer du at beherske de nødvendige redskaber for at kunne føre dine filmplaner ud i livet. Der arbejdes med kamerateknik, scriptwriting, lyd, lys, redigering og storytelling.

Kameraet på arbejde

På dette grundfag bliver du kastet ud i filmproduktionens mange forskellige facetter. F.eks. arbejdes der med kortfilm, dokumentarfilm og tv-formater, både som frie eller bunde opgaver. Her skal der researches, findes på historier og skrives drejebog.

Der er hele tiden fokus på, hvordan 'den gode historie' tager sig ud. Arbejdet skal selvfølgelig også redigeres, lægges lyd på og til sidst - have premiere.

Kontakt Odder Højskole allerede i dag og hør mere om vores filmkursus!

Pris

Opholdet koster i:

Efteråret 2019: 1345/1495 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1345 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Foråret 2020: 1445/1595 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1445 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal)

Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge.

Beløbet betaler du månedsvis forud.

Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse.

Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet.

Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

 

Kontaktinfo

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

 Vis telefonnummer
www.odderhojskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Skolen for Film og TV produktion

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Skolen for Film og TV produktion endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 26 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Maja Sofie Holst Hansen om at gå...

"Der er så meget plads, glæde, passion og kærlighed på Odder Højskole. Eleverne er passionerede, og lærerne er ligeså. Mindst lige så meget. Det ene avler det andet, og det er simpelthen så skønt."

Læs mere