Rasmus, bachelorstuderende

Bachelor i Hotel & Tourism Management

Rasmus

Jeg hedder Rasmus og jeg er 23 år gammel. Jeg er født og opvokset i Danmark på den lille ø, Møn. Øen har altid været godt besøgt af turister fra hele verden, så jeg har altid været vant til, at mange turister besøger min ø. Det er måske også derfor, at gæstfrihed og turisme generelt står mit hjerte nært. 

Jeg har arbejdet inden for restaurant- og hotelbranchen i mere end 7 år, hvor jeg startede som opvasker, senere tjener og arbejdet mig op til lederstillinger. På trods af dette har jeg alligevel en lyst til at udvikle mig selv, hvilket også har været årsagen til, at jeg valgte at studere på César Ritz Colleges.

Selvom min rejse og min uddannelse hos César Ritz Colleges kun lige er begyndt, har jeg allerede lært meget. Jeg har allerede fået en masse forbindelser og relationer, som jeg selvfølgelig sætter en stor ære i at opretholde i fremtiden. Derudover har jeg for nylig accepteret mit første praktikophold på Bürgenstock Hotels & Resort som Junior Sommelier, hvor jeg ser frem til at lære en masse og samtidig opleve denne fantastiske destination. 

For mig har Schweiz været et oplagt valg, i forhold til uddannelse. Schweiz har en enestående og højt udviklet gæstfrihedskultur. Jeg vil sige, at hvis du vil være en af ​​de bedste i gæstfrihedsbranchen, er César Ritz Colleges stedet at være.Læs mere om César Ritz Colleges

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med César Ritz Colleges
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.