Mette Brødbæk, bachelorstuderende

Bachelor i Hotel & Tourism Management

Mette

5 ud af 5 stjerner!

César Ritz Colleges Switzerland har helt fra start levet op til alle mine forventninger om et professionelt og internationalt studiemiljø; undervisningen er en god blanding af teoretiske og praktiske moduler, hvilket giver det bedste grundlag for en karriere i servicebranchen. Livet på skolen er fantastisk: vi er som én stor familie fra hele verden. César Ritz Colleges Switzerland har givet mig de bedste midler til at kunne fuldføre min store drøm om en succesful karriere i Hotelbranchen.

Mine klassekammerater og jeg elsker at udforske Schweiz og forskellige nabolande som for eksempel Italien eller Frankrig i weekenderne.

Jeg tror ikke, at mange danskere ved, hvor smuk denne region egentlig er. Mine venner og familie kommenterer konstant på mine opslag på sociale medier og siger, hvor utrolig smukt alt ser ud!Læs mere om César Ritz Colleges

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med César Ritz Colleges
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide