Camilla Niebuhr, Social- og Sundhedsassistent elev

"Jeg var først i afdelingen i Svenstrup og nu er jeg på afdelingen i Vodskov. Det er stortset det samme, de gør tingene meget ens. Der er rigtig meget fokus på de forskellige læringsstile. F.eks. er der rigtig meget gruppearbejde, med mange forskellige måder at fremlægge på, som passer på forskellige læringsstile. Skolen har jo regler om rygning og sundhed og sådan noget, og det synes jeg er rigtig fint. Det giver ligesom et lille spark bagi, og hvis vi ikke skulle være lidt sunde, på en sundhedsskole, hvem skulle så?   Da jeg kom i praktik på sygehuset var det jo helt forbudt at ryge, så jeg er faktisk holdt helt op efter at jeg startede på skolen, så det er jo rigtig godt." Læs mere om SOSU Nord

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med SOSU Nord
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide