Videregående uddannelse

Alcohol and Drug Counseling, Associate in Arts (AA)

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge Santa Barbara City College (SBCC)?

Stort fagligt udbytte

Fantastisk beliggenhed

Et af de bedste Community Colleges i hele USA

Om uddannelsen

Alcohol and Drug Counseling, Associate in Arts (AA)

På denne udannnelse lærer du at: 

 • Implementere en systematisk tilgang til screening og vurdering af personer, der menes at have en stofbrugsforstyrrelse, og som overvejes for afhængighedsrelaterede tjenester i en krisesituation.
 • Bruge en samarbejdsproces, hvor fagfolk og klienten udvikler et skriftligt dokument, der identificerer vigtige behandlingsmål inden for målbare, tidsfølsomme handlingstrin mod at nå disse mål med forventede resultater.
 • Bruge de administrative, kliniske og evaluerende aktiviteter, der bringer klienten, behandlingstjenester og andre ressourcer sammen for at fokusere på de problemer og behov, der er identificeret i behandlingsplanen.
 • Fremme klientens fremskridt hen imod gensidigt bestemte behandlingsmål og mål, herunder rådgivningsmetoder, der er følsomme over for individuelle klienters behov og indflydelse fra vigtige andre såvel som klientens kulturelle og sociale normer.
 • Oplyse nuværende klienter, familier, vigtige andre og samfundsgrupper med information om risici i forbindelse med brug af psykoaktive stoffer samt tilgængelige ressourcer til forebyggelse, behandling og genopretning.
 • Optage screenings- og indtagelsesprocessen, vurderingen, behandlingsplanen, kliniske rapporter og statusnotater, decharge-resume og andre klientrelaterede data. Overhold forpligtelserne fra en afhængighedsrådgiver inden for accepterede etiske og adfærdsmæssige standarder for adfærd og faglig udvikling.

drugs

Santa Barbara City College (SBCC)

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown Santa Barbara, som gemmer på en masse gode shopping-, mad- og kulturoplevelser. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor SBCC er så populært blandt både amerikanske og internationale studerende.

Santa Barbara City College åbnede i 1909, hvilket gør stedet til et af de ældste "community colleges" i Californien. SBCC måtte dog lukke kort efter 1. verdenskrig, men blev genetableret igen i 1946. I dag går der over 17.000 studerende, hvoraf 1000 af dem er internationale studerende fra over 80 forskellige lande. Dette gør SBCC stort nok til, at der er et bredt fagligt udvalg af forskellige kurser og programmer, men lille nok til, at du hurtigt kan føle dig hjemme og - netop - som en del af et "community."

Der er også et bredt udvalg af studenterklubber på SBCC, så du kan fordybe dig både fagligt og socialt. Her kan du møde andre medstuderende med samme interesser som dig, om det så måtte være anime, design, historie, bordtennis eller måske yoga.

Santa Barbara City College har i flere år rangeret højest på listen over de bedste community colleges i USA. Her kan man nemlig få rigtig god undervisning til en meget god og overkommelig pris.

SBCC er perfekt for dig, som gerne vil til det solrige Californien i dit sabbatår efter gymnasiet, enten for at følge nogle spændende kurser af et semesters varighed eller for at påbegynde en bacheloruddannelse i USA.

Hvad kan jeg læse på Santa Barbara City College? 

 • Study Abroad (Semesterophold)
 • Hele uddannelser på associate-niveau
 • Sommerkurser
 • Internship (Praktikophold)
 • Sprogkurser
 • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på Santa Barbara City College (SBCC)

Film and Television Production

Psychology

Business

Communications

Biological Sciences

Santa Barbara City College (SBCC)
721 Cliff Dr
93109

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret