Videregående uddannelse

Sociology, Women, Gender, and Sexuality Studies Concentration, BA

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Sociology, Women, Gender, and Sexuality Studies Concentration, BA

Dette program, der tilbydes af Institut for Sociologi og Tværfaglig Samfundsvidenskab i San Jose State, er forpligtet til tværfagligt stipendium og undervisning baseret på globale feministiske rammer. WGSS-læseplanen undersøger, hvordan liv er formet af køn og kønsidentitet, race, klasse, seksualitet og nation. Programmet understreger vigtigheden af ​​at forstå køn som en integreret del af sociale og politiske magtstrukturer. Studerende får færdigheder til at dyrke kritisk tænkning, kultivering af dialog, koalitionsopbygning, forståelse af mangfoldighed og bidrag til social forandring baseret på feministiske rammer. Målet med WGSS-programmet inkluderer integration af det akademiske og oplevelsesmæssige og derved bidrager til social forandring og retfærdighed.

Sociology

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

San José State University (SJSU)
1 Washington Square
95192​ San José

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret