Vis studentum.dk som: Mobile

Art, Spatial Art Concentration, BFA

San José State University (SJSU)
Videregående uddannelse
San José

Video

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Art, Spatial Art Concentration, BFA

BFA Art, Concentration in Spatial Art, der tilbydes af Institut for Kunst og Kunsthistorie, er en grad for kunstnere, der søger at specialisere sig i skulptur og tredimensionelle kunstprocesser. Spatial Art-studerende begynder med den fælles kunstkerne inden for tegning, fotografering, digital mediekunst, tredimensionelt design, kunsthistorie og seminarer om en karriere som kunstner. De flytter derefter ind i mellemliggende og avancerede klasser med fokus på stor metalstøbning, træbearbejdning, glas, keramik, smykker og installationskunst. Alle studieklasser lægger vægt på konceptudvikling og anerkendelse af moderne kunst-verdens tendenser, mens øvre division kunsthistorik klasser giver sammenhæng og udvikler studerendes kritiske tænkningskompetencer.

Spatial Art

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Art, Spatial Art Concentration, BFA
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

San José State University (SJSU)

1 Washington Square
95192​ San José

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Art, Spatial Art Concentration, BFA

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Art, Spatial Art Concentration, BFA endnu. Bliv den første!
Åbent hus
maj 2022
ma
ti
on
to
fr
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5