Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Rie Ravn - Center for Hundeadfærd

RieRavn®– Etik og naturlig adfærd

Vi er et topprofessionelt team med mange års erfaring. Både inden for træning, adfærdsrådgivning, ernæring og alternativ behandling har vi kompetencer til at hjælpe dig og din hund. Siden 2000 har vi trænet ejere og familiehunde i at få en optimeret hverdag, og vi deltager på kurser i både ind- og udland for at være opdaterede på den sidste nye viden indenfor alt, der har med hunde at gøre. Kurser, foredrag og uddannelser samt bogskrivning har været vigtige dele af vores aktiviteter - og det i stadig stigende grad. Vi er et af Nordens største uddannelsessteder med et af Europas højeste faglige niveau, og vi har en bred vifte af uddannelsestilbud. Vi har over 25 års erfaring i træning og adfærd og mere end 200 kurser og uddannelser bag os.

Samarbejde med KynoAkademiet®

Grundet det store udbud af forskellige uddannelser fra mange udbydere af stærkt varierende kvalitet, valgte vi i 2020 at indføre vores beskyttede Kyno-titler eksklusivt til elever uddannet fra RieRavn®, så hundeejerne kan sikres en høj kvalitet og faglighed, når de vælger en certificeret Kyno-terapeut. Af samme årsag er det ikke muligt at få merit for uddannelser fra andre uddannelsessteder. Det er som udgangspunkt vores holdning, at investerer du i et Kyno-uddannelsesforløb bør du kunne omsætte for det, du har investeret i løbet af en periode svarende til uddannelsesforløbet, når du har afsluttet examen.

Vi har siden 2002 uddannet hundeadfærdsinstruktører og hundeadfærdsspecialister til at kunne varetage problemer mellem hunde og deres ejere samt forebygge og løse problemer vha. individuelle træningsplaner og oplysning om hundens behov, sprog og adfærd. Da vi finder det vigtigt med en personlig kontakt og vejledning af den enkelte studerende/kursist, har vi valgt kun at udbyde vores uddannelses- og kursusforløb som deciderede skoleforløb, hvor man møder fysisk på skolen og modtager personlig undervisning af professionelle undervisere.


Vis alle uddannelser fra RieRavn®– Etik og naturlig adfærd

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med RieRavn®– Etik og naturlig adfærd
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Alternativ behandling

Ernæring og sundhed

Medicin, pleje og behandling

Miljø, dyr og natur

   Dyr og veterinærmedicin

Kontakt

RieRavn®– Etik og naturlig adfærd

Avnøvej 69
6100 Haderslev

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om RieRavn®– Etik og naturlig adfærd

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af RieRavn®– Etik og naturlig adfærd endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9