Katrine Pedersen

”Vi havde nogle rigtig dygtige undervisere, og så er det bare super interessant med jura, for det er vigtigt at kende lovgivningen godt, når man skal arbejde som socialrådgiver, for den er med til at bakke vores arbejde og beslutninger op. Og så var det et kæmpe plus, at vi som socialrådgiverstuderende ofte arbejdede tæt samme med de pædagogstuderende. Sammen med dem drøftede vi tit forskellige problematikker, blandt andet inden for børne- og ungeområdet. Der fik vi mange interessante perspektiver på vores arbejde som kommende socialrådgivere”
Læs mere om Socialrådgiver
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide