Nicoline Skjoldborg om at gå på Odder Højskole:

Mød 20-årige højskoleelev, Nicoline Skjoldborg fra Odder Højskole:

Nicoline Skjoldborg, Odder HøjskoleHvorfor valgte du at gå på Odder Højskole? Jeg valgte at gå på Odder Højskole, da de kunne tilbyde mig fag, som jeg interesserede mig for, hhv. musik, design og sport, samt pga. deres geografiske placering tæt på Aarhus, hvor jeg gerne vil flytte til.

Hvilke fag har du primært beskæftiget dig med på Odder Højskole? Jeg har primært beskæftiget mig med musik, design og diverse sportsfag, såsom bl.a. sport & fitness, volley og løb.

Hvad er det bedste ved at studere på Odder Højskole? Det bedste ved at studere på Odder Højskole er, at man har mulighed for at kombinere fagene, så man kan få prøvet lidt af hvert, samt at blive undervist af lærere, som brænder for det de laver.

Hvordan er dit samlede indtryk af skolen og underviserne? Mit samlede indtryk er godt! Skolen er super hyggelig, og underviserne er super dygtige.
Læs mere om Skolen for Musik, Sang og Dans

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Odder Højskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide