"Når man først lærer at programmere, så kan man få en computer til at gøre næsten alt"

Softwareudvikling ITU

Christian, 20 år

Hvilken uddannelse går du på? Og hvorfor?Studerende på Softwareudvikling ITU 2

"Jeg går på bacheloren i Softwareudvikling. Jeg valgte denne uddannelse fordi jeg syntes det kunne være interessant at arbejde med computere. Når man først lærer at programmere, så kan man få en computer til at gøre næsten alt, og det er den kreativitet der tiltaler mig".  

Hvad er der godt/spændende ved lige netop din uddannelse?

"Det, at vi selv får lov til at vælge hvordan vi vil løse de opgaver vi får stillet, i programmering er det utrolig mange måder at løse et problem på, og det er sjovt at man kan få lov til at gå til problemet som man vil".

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse? / var der noget der overraskede dig?

"Der er et større fokus på humanisme delen, det at interagere med klienter, end hvad jeg troede og det er det jeg finder knap så sjovt, men det hører jo med til uddannelsen".

Hvad er din drømmekarriere?

"Det må være enten at blive udvikler eller at blive IT-arkitekt".

Var det lige til at komme ind på uddannelsen, eller skulle du tage nogle supplerende kurser/ fag?

"Jeg havde valgt den samfundsfaglige linje i gymnasiet, så jeg var nødt til at tage Matematik A for at komme ind, men ellers var det lige til".

 


Læs mere om IT-Universitetet i København
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide