"Det mest udfordrende er det jeg samtidig syntes er det fedeste"

Kandidaten i Digital Design og Kommunikation

Angel, 26 år

Hvilken uddannelse går du på? Og hvorfor?Studerende på Digital Design og kommunikation ITU

"Jeg går på kandidatuddannelsen i Digital Design og Kommunikation. Jeg valgte uddannelsen fordi, at jeg kommer fra en humanistisk baggrund, mere specifikt fra Dansk på KU, og jeg følte at jeg havde brug for en overbygning der gav mig nogle mere konkrete værktøjer end en 100 % akademisk uddannelse, vil kunne give mig".

Hvad er det godt/spændende ved lige netop din uddannelse?

"Det er, at jeg her får nogle konkrete værktøjer, alt er ikke kun teoribaseret, det er rigtig meget praktisk. Du får lov til at producere ting, det handler ikke bare om at argumentere teoretisk for hvorfor du tror at noget vil fungere, du skal faktisk ud og lave tingene".

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse? / var der noget der overraskede dig?

"Det udfordrende er det jeg også samtidig syntes er det fedeste, fordi at, i hvert fald hvis du kommer med en baggrund i Dansk som jeg, så er du ikke vant til, at du hele tiden skal præsentere dine ting og arbejde i grupper og du er ikke vant til at du får så meget konstruktiv kritik".

Hvad er din drømmekarriere?

"Min drømmekarriere er jeg ikke helt fastlagt på endnu, men måske i sted hvor jeg kan få lov til at bruge både mine evner til at formidle, men også det jeg lærer her ude, nemlig at skabe f.eks. platforme, hvor jeg kan formidle på. Så gerne et job med både front end og back end".
Læs mere om IT-Universitetet i København
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide