Istituto Marangoni

Velkommen til Istituto Marangoni!

Istituto Marangoni har skoler på ni forskellige steder i verden. Hvis du ønsker at studere mode, design eller kunst på absolut topniveau i en kreativ international miljø, så er du kommet det helt rigtige sted.

Her tilbydes en multikulturel oplevelse med mulighed for at flytte mellem skolerne for at opnå yderligere erfaringer. Hver skole har sin egen specialitet og retning med de bedste lærere inden for området for at sikre en rigtig god uddannelse og start på din nye karriere.

Istituto Marangoni findes i:

  • Milano
  • London
  • Paris
  • Florence
  • Dubai
  • Miami
  • Shanghai 
  • Shenzhen
  • Mumbai

På Istituto Marangoni kan du tage et intensivt 1-årigt program, en 3-årig kandidatuddannelse eller dykke dybere ned i en masteruddannelse.

Istituto Marangoni mener det er vigtigt at etablere solide relationer med modebranchen og dets interessenter for at knytte mennesker sammen, fremme talenter og skabe udvekslingsmuligheder på alle skolernes område.

I over 85 år har Istituto Marangoni etableret sig et ry for avanceret uddannelse og bæredygtig innovation indenfor mode, design og kunst. Dette engagement deles af alle dets partnere, som har mulighed for at kontakte næste generations designere og skabere for talentrekruttering.

Samarbejde med 4500 ledende brands

En af koncernens vigtigste aktiver er dens tætte samarbejde med førende globale virksomheder i branchen. Skolen samarbejder med over 4500 ledende brands og virksomheder rundt om i verden, hvilket giver eleverne og alumnerne et stort antal muligheder for interaktion, inklusiv projekter, jobs, interviews og værdifulde udvekslinger.

94% af eleverne er i arbejde et år efter eksamen

Takket være den stærke, direkte forbindelse til industrien, både globalt og lokalt, tilbyder skolen eleverne og alumnerne en personlig karriereplan baseret på deres mål, uanset om det er indenfor management eller forretning. Dette fører til denne utrolige gennemsnitlige placering procent for alumner fra Istituto Marangoni et år efter eksamen. 


Vis alle uddannelser fra Istituto Marangoni

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Istituto Marangoni
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Design

   Grafisk Design
   Mode og Tekstil

Kreative uddannelser

   Kunst

Kontakt

Istituto MarangoniVil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Istituto Marangoni

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Istituto Marangoni endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9