"Jeg opdagede, at jeg er en holdspiller"

Mød fodboldspiller Camilla Kur i et kort interview om at gå på højskole

Camilla kur

Hvorfor valgte du at tage på højskole?

Jeg valgte at tage på højskole, fordi jeg gerne ville være personlig styrketræner. Det var et målrettet valg, fordi fodboldkarrieren ikke varer evigt, og jeg gerne ville have noget at falde tilbage på. Og så har jeg altid interesseret mig for styrketræning.

På højskolen fik jeg diplomtræner-3 uddannelsen, så det var en super mulighed at få den uddannelse med i bagagen.

Hvad betød højskoleopholdet for dig?

Højskoleopholdet betød utroligt meget for mig, fordi jeg fik den uddannelse, jeg har drømt om, og samtidig kunne jeg tage nogle linjefag ved siden af. Jeg fik kurser som kettlebell instruktør og DIF coach, så det har også lært mig utroligt meget om mig selv og andre.

Hvad var det bedste ved højskoleopholdet?

Det bedste ved højskoleopholdet var de tætte venskaber, man får. Man bliver knyttet sammen på en helt anden måde end uden for højskolerammerne. Der er rigtig mange sociale ting.

Uddannelsesmæssigt var det også en stor ting for mig, fordi niveauet var højt. Samtidig var vi gode til at hjælpe hinanden og lavede en masse teambuilding. Det var nyt for mig, og jeg fandt ud af, at jeg er en holdspiller. Man bor, spiser, rejser og går til undervisning sammen. Det var en fantastisk oplevelse.

Noget andet godt ved højskoleopholdet var alsidigheden i de forskellige fag. Vi havde både mindfulness, teambuilding og hård styrketræning.