Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Askov Højskole?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 14 evalueringer

Simon
Jeg deltog i hovedfaget Film- og TV. Her blev jeg klar til at tage springet til at søge ind på min drømmeuddannelse. Lærerne er dygtige og rammerne er gode - specielt mht. filmudstyr. På Askov Højskole er fagligheden ikke kun vigtig. Jeg udviklede mig ekstremt meget og fik venner for livet.
Elias von Staffeldt
Askov Højskole forberedte mig til min studiestart på DMJX. Derudover har jeg fået venskaber for livet, og jeg er Højskolen taknemmelig for alt det, den har givet mig.
Sofie
Du skal tage på Askov Højskole, hvis du gerne vil blive stjerne skarp til det faglige og få en masse nye venskaber. Lærestaben er super professionel, dygtig og ivrig efter at lære de journalistiske dyder videre til nye generationer. Det er fantastisk så stort et engagement du vil møde, og det smitter af på eleverne. Så hvis du vil have en faglig...
Vis alt
Sofie
Askov er en fantastisk skole at gå på, hvis du både vil blive skarp til det faglige og samtidig få tætte venskaber. Lærestaben er så professionel og dygtig samtidig med, at den er ivrig efter at lære fra sig og give de journalistiske dyder videre til nye generationer. Så hvis du vil have vejledning, lærere og faglighed, hvis lige sjælden er set ...
Vis alt
Salim Melhem
Askov Højskole hjalp mig ind på min drømmeuddannelse, journalistik på Syddansk Universitet. Jeg blev bevidst om mine faglige kompetencer og svagheder. Det gjorde, at jeg udviklede mig meget på kort tid. Alle der gerne vil have en hjælpende hånd til at komme ind på en journalistuddannelse, så kan jeg klart anbefale Askov Højskole.
Mette Sif
Det var en fantastisk tid og udover faglige kompetencer, fik jeg bare så meget andet med i rygsækken, som ikke kan måles og vejes - men som bare har betyde alverden! Jeg ville gøre det igen og igen, hvis jeg kunne! Gør dig selv en tjeneste og tag afsted! Du vil blive klogere - og på meget andet end det faglige!
Cecilie
Udover en masse anderledes oplevelser, gode venner og sjove fester, fik jeg bekræftet at journalistik, er det jeg vil. Selvom jeg ikke kom ind på studiet, gav det mig bare blod på tanden til at prøve mere.
Amalie Eising Bentholm
Askov Højskole har givet mig et halvt år fyldt med sjove og lærerige oplevelser. Jeg blev optaget på mit drømmestudie og mødte en masse søde mennesker. Jeg vil klart anbefale skolen til andre, der overvejer at blive journalist eller bare har lyst til at bruge sit sabbatår på noget andet end rejse og arbejde.
Jeppe
Undervisningen giver både en markant fordel til optagelsesprøven til Journalisthøjskolen, men også til når man er kommet ind på uddannelsen. Socialt er det fantastisk og kan varmt anbefales.
Emil Enemark Sørensen
Jeg havde et fantastisk ophold på Askov Højskole, som hjalp mig til at komme ind på min drømmeuddannelse, journalistik på DMJX. Derudover fik jeg nogle gode venskaber for livet, som jeg ikke ville være foruden. Underviserne er dygtige, og man føler sig virkelig som en del af et større fællesskab.
Tjalfe Leonhard Kolsbjerg
Jeg havde et superlækkert ophold. Undervisningen var i top, og der var gode tilbud af valgfag, og man kedede sig aldrig! Kan kun varmt anbefale Askov, ligemeget om man er til Journalistik eller Film!
Amalie Kaaris Lund
Askov Højskole er et fantastisk sted af være! Du kan ikke undgå at få venner for livet. Udover godt socialt fællesskab, er jeg blevet klædt fagligt på til min videregående uddannelse. Jeg føler mig meget mere forberedt og klar til studielivet efter mit ophold på Askov. Tak for hjælpen med at komme ind på drømmestudiet, journalistik!
Malte
Der er så meget godt at sige om Askov Højskole, at det kunne fylde flere sider. Nu skærer jeg ned til det vigtigste; nemlig at Askov Højskole holder, hvad de lover. Jeg fik et fedt studiemiljø, gode venner, værdifulde kompetencer og engagerede undervisere. Og dertil et andet hjem i den yndigste del af det mørke Jylland, der altid vil gemme på en...
Vis alt
Amalie
Du skal tage på Askov Højskole, hvis du kan lide fællesskab, faglighed og fede fester. Jeg kan varmt anbefale Askov Højskole, da det gav mig en plads på drømmeuddannelsen, journalistik, og en masser gode venner!

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide