Askov Højskole

Om os

Askov Højskole

Har du lyst til at fordybe dig i noget, du virkelig interesserer dig for? Det kan du gøre på Askov Højskole, hvor du samtidig bliver en del af et fedt fællesskab og får nye venner. Du vælger et af højskolens seks linjefag + forskellige valgfag som fx keramik, sammenspil, politik, vinterbadning.


Askov Højskole ligger lige midt i Jylland og er nemt at komme til fra hele landet. Det tager kun 2½ time i tog fra København. Vi har været højskole siden 1865 og er et sted fyldt af historie og historier, og du kan blive en del af den historie.

Linjefag:

  • Journalistik
  • Filmproduktion
  • Litteratur
  • Game Design
  • Bæredygtig Teknologi
  • Dansk sprog og kultur
Vis alle uddannelser fra Askov Højskole

Kategorier

Design

Kommunikation og medier

   TV, Radio & Film
   Journalistik

Kreative uddannelser

   Kunst

Kontakt

Askov Højskole

Maltvej 1
6600 Vejen


Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 14 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Simon
15 feb 2015

Jeg deltog i hovedfaget Film- og TV. Her blev jeg klar til at tage springet til at søge ind på min drømmeuddannelse. Lærerne er dygtige og rammerne er gode - specielt mht. filmu...

Vis alt
5/5
Elias von Staffeldt
04 nov 2014

Askov Højskole forberedte mig til min studiestart på DMJX. Derudover har jeg fået venskaber for livet, og jeg er Højskolen taknemmelig for alt det, den har givet mig.

4/5
Sofie
03 nov 2014

Du skal tage på Askov Højskole, hvis du gerne vil blive stjerne skarp til det faglige og få en masse nye venskaber. Lærestaben er super professionel, dygtig og ivrig efter at læ...

Vis alt
Sponsoreret