Vis studentum.dk som: Mobile

ASKOV HØJSKOLE

Askov Højskole er en jysk folkehøjskole fra 1865 mellem Kolding og Esbjerg, der betragtes som højskolernes "flagskib" og Grundtvigs "højborg". På Askov brydes kultur og udvikling og historie og nytænkning, og højskolen er et åndehul med fokus på fordybelse, liv, samvær og faglig og menneskelig udvikling. .

Om skolen

Askov Højskole - et åndehul i Jylland, hvor du kan udvikle dig og blive klogere.

Askov Højskole er en historisk højskole med fingeren på pulsen. Hos os får du derfor både det ægte højskoleliv og det bedst tænkelige afsæt til at komme videre med dig selv og det, der interesserer dig.

På Askov Højskole kan du vælge mellem seks linjefag, der bevæger sig inden for hovedområderne medier, kultur og teknologi “Journalistik og Medier“, “Film og TV“, “Litteratur og skrivekunst“, “Game Design og VR“, “Robotter og VR“, “Danish Language and Culture“.

Alle fag har fokus på medier og udtryksformer, og vi dyrker historie fortællingen og det, der sætter tingene i perspektiv og giver livet mening og værdi. 

Vis alle uddannelser fra Askov Højskole

Kategorier

Design

Kommunikation og medier

   TV, Radio & Film
   Journalistik

Kreative uddannelser

   Kunst

Kontakt

Askov Højskole

Maltvej 1
6600 Vejen


Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 14 evalueringer

Simon
Jeg deltog i hovedfaget Film- og TV. Her blev jeg klar til at tage springet til at søge ind på min drømmeuddannelse. Lærerne er dygtige og rammerne er gode - specielt mht. filmudstyr. På Askov Højskole er fagligheden ikke kun vigtig. Jeg udviklede mig ekstremt meget og fik venner for livet.
Elias von Staffeldt
Askov Højskole forberedte mig til min studiestart på DMJX. Derudover har jeg fået venskaber for livet, og jeg er Højskolen taknemmelig for alt det, den har givet mig.
Sofie
Du skal tage på Askov Højskole, hvis du gerne vil blive stjerne skarp til det faglige og få en masse nye venskaber. Lærestaben er super professionel, dygtig og ivrig efter at lære de journalistiske dyder videre til nye generationer. Det er fantastisk så stort et engagement du vil møde, og det smitter af på eleverne. Så hvis du vil have en faglig...
Vis alt
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 14 evalueringer
Åbent hus
december 2022
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1