Jeg har udviklet mig rigtig meget, især min kreative side

Jeg er en gammel elev fra Art of Style skole. Jeg var rigtig glad for, at jeg fik færdiggjort min uddannelse. Jeg har udviklet mig rigtig meget, især min kreative side. Jeg har arbejdet med forskellige fotografer, og har min egen virksomhed, hvor jeg på nuværende tidspunkt designer mine egne kollektioner.

Min udvikling på Art of Style, har givet mig mange forskellige muligheder, b.la. hvor jeg selv styler modeller, både hår og make-up. En så kort uddannelse, som giver mig en stor mulighed i min fremtid. Jeg har været til flere modeshows såsom i Italien, Sicilien, til et internationalt modeshow, hvor jeg repræsenterede Danmark med min kollektion VK. Vkcopenhagen.com.

- Vesna
Læs mere om Stylist og makeup uddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide