I dag arbejder jeg som freelance makeup artist for MAC

Jeg har altid interesseret mig for mode og makeup, og stoppede i mit kontor job. Skolen Art of Style and Makeup havde en annonce i søndagsavisen, hvor man kunne blive uddannet til stylist og makeupartist, og det var jo lige mig. Jeg ringede til Linda “ der ejer skolen " og var heldig at komme på et hold.

På makeup holdet fik vi en del materiale, vi skulle læse for at lære teorien bag makeup. Det var bl.a. hudpleje, morfologi, historisk makeup, gallamakeup, brudemakeup m.m. Jeg synes det er rigtig fint, at have materialet for at bruge det som opslagsværk efter afsluttet eksamen. Det var vigtigt, at øve makeup i fritiden, da det ikke er noget man lærer på én skoledag om ugen.
På stylist holdet fik vi også noget materiale og skulle ellers selv tage notater. På den måde fik vi samlet en mappe med masser at gode råd om bl.a. mode helt tilbage til det antikke grækenland, reklamer, snit, kroppens former og meget mere. Leksien bestod af skriftlige opgaver f.eks. beskrivelse af trend ved modeshows og modemesser som vi besøgte. Derudover havde vi mange opgaver, hvor vi havde modeller med eller skulle style hinanden på skolen.

Under uddannelsen har jeg arbejdet med forskellige fotografer, hvor jeg har stylet og lagt makeup på modeller. Mange af mine kontakter og jobs har jeg fået gennem Skolen Art of Style and Makeup.

I dag arbejder jeg som freelance makeup artist for MAC og er selvstændig som stylist og makeup artist. Jeg har en del brudemakeupper og er tilknyttet en Kaehne Coiffure som makeup artist. Herudover laver jeg garderobetjek, personlig styling og shopping, makeupkurser m.m.

- Sanni
Læs mere om Make-up artist uddannelse i København
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide