Da jeg var færdig på Art of Style blev jeg fastansat Personal Shopper

Da jeg startede på Art of Style troede jeg som så mange andre, at mit drømmejob ville være på et modemagasin. Det viste sig at jeg tog fejl. Der var så mange spændende muligheder inden for faget, at man næsten ikke kunne finde ud af hvad man ville. Jeg er derfor glad for at Art of Style havde så mange gode kontakter, at vi blev sendt ud på jobs og prøvede lidt af hvert. Både reklamer, musikvideoer, makeup, styling, teater osv. Jeg arbejdede under min uddannelse i Magasin ved siden af. Tænkte at hvis alt det modemagasin halløj gik galt kunne jeg måske blive.

Som tiden gik fik jeg en fod indenfor Personal Shopping og blev fuldstændig bidt af det. Da jeg var færdig på Art of Style blev jeg fastansat Personal Shopper. Skolen var mit springbræt til ikke mindst en ny uddannelse, men en ny verden med et nyt kæmpe netværk og et nyt drømmejob. Nu arbejder jeg som Team Leader for alle Personal Shopping afdelinger i Danmark og jeg elsker det. Jeg bruger min læring fra skolen hver dag i mit job. Jeg ville aldrig have siddet i den position jeg gør idag uden Art of Style uddannelsen. Held og Lykke til alle kommende Stylister / Makeup artister fra mig. Gå efter drømmen 🙂

- Sidsel Stray
Læs mere om Stylist og makeup uddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide