Vis studentum.dk som: Mobile

EUX-forberedelse

Akademisk Studenterkursus
Startdato
København
Januar 
Februar 
Maj 
August 
September 

Om uddannelsen

EUX

EUX-forberedelse

Drømmer du om at blive faglært fx på et kontor, i en handelsvirksomhed eller i en butik? Så skal du have en EUX, der tager et år.

For at blive optaget på EUX skal du have dansk, engelsk og samfundsfag på minimum C-niveau. Har du ikke det, kan du tage fagene på et EUX-forberedende forløb. Herudover kan du vælge psykologi på C-niveau. Når du har gennemført forløbet, kan du begynde på grundforløbet og derefter fortsætte på EUX.

På det EUX-forberedende forløb kan du frit vælge mellem to fagpakker, hvor alle fag er på C-niveau:

  • Dansk - Engelsk - Samfundsfag
  • Dansk - Engelsk - Samfundsfag - Psykologi

De to fagpakker udbydes på forskellige tidspunkter af året. Undervisningen foregår på Niels Brock, med mindre andet oplyses.

Opstart

Januarpakken

Januarpakken har opstart medio januar. Pakken består af fagene dansk, engelsk, samfundsfag og psykologi. Forløbet strækker sig over 18 uger og afsluttes med eksamen i juni.

Februarpakken

Februarpakken har opstart medio februar. Pakken består af fagene dansk, engelsk og samfundsfag. Forløbet strækker sig over 12 uger og afsluttes med eksamen i juni.

Majpakken

Majpakken har opstart medio maj. Pakken består af fagene dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau. Forløbet strækker sig over 13 uger og afsluttes med eksamen i august.

Augustpakken

Augustpakken har opstart medio august. Pakken består af fagene dansk, engelsk, samfundsfag og psykologi på. Forløbet strækker sig over 18 uger og afsluttes med eksamen i januar.

Septemberpakken

Septemberpakken har opstart medio september. Pakken består af fagene dansk, engelsk og samfundsfag. Forløbet strækker sig over 12 uger og afsluttes med eksamen i januar.

Optagelse

Du ansøger om optagelse på det EUX-forberedende kursus ved at udfylde et ansøgningsskema. Kontakt for nærmere information. 

Husk før du sender eller afleverer din ansøgning at:

  • Angive, hvilken pakke du ønsker at følge.
  • Vedhæfte eller medbringe kopier af eksamensbeviser for adgangsgivende eksamen(er).
  • Underskrive ansøgningsskemaet.

Pris

Hvert fag koster kr. 550,- og hertil kommer et indmeldelsesgebyr på kr. 200,-.

Eksempelvis koster augustpakken i alt kr. 2.400,- og septemberpakken i alt kr. 1.850,-.

Du vil modtage en faktura på beløbet til betaling senest otte dage før kursusstart. Der er dog også mulighed for at aftale en afdragsordning. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvis du er under revalidering, kan du få kurset betalt af kommunen. I så fald skal du ved ansøgning om optagelse oplyse os navn, telefonnummer og mail på din kontaktperson, da vi skal bruge et betalingstilsagn fra betalende myndighed.

Få information

 

Kontaktinfo

Akademisk Studenterkursus

TITANGADE 13A
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.akadstud.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EUX-forberedelse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af EUX-forberedelse endnu. Bliv den første!